Libnet.ro
UNICEF

15:01

Romanul care a luat-o la ochi pe Simona Halep. A criticat-o, fara mila: E fitoasa, de asta multi o evita

Playtech Playtech,
Romanul care a luat-o la ochi pe Simona Halep. A criticat-o, fara mila: E fitoasa, de asta multi o evita

Mihai Rusu, fost jucator roman de tenis, a analizat infrangerea Simonei Halep in fata lui Iga Swiatek, in optimile de finala de la Roland Garros. Metodistul a vorbit despre diferite aspecte din jocul romancei, apoi a enumerat anumite probleme ce tin de atitudinea sa, afirmand ca multi antrenori evita sa o antreneze pentru ca aceasta . continuă pe Playtech

Jucatoarea care a umilit-o pe Simona Halep a vrut sa se lase de tenis. Ce s-a intamplat chiar in acest an

Simona Halep a avut o prestatie foarte modesta in optimile de finala de la Roland Garros, in partida cu Iga Swiatek. Favorita numarul unu a competitiei a fost fara replica in fata polonezei, care a controlat jocul pe intreaga lui durata. Doar 69 de minute a durat partida, timp in care Simona Halep a stat .

Simona Halep a patit-o si mai rau la Roland Garros. Cea mai mare umilinta: ziua in care nu a luat nici 3 game-uri

Simona Halep a avut o prestatie foarte, foarte slaba in turul 4 la Roland Garros, in partida cu Iga Swiatek. Favorita numarul unu a competitiei a fost fara replica in fata polonezei, care a controlat jocul pe intreaga lui durata. Doar 69 de minute a durat partida, timp in care Simona Halep a stat mai .

Simona Halep Iga Swiatek 1-6, 2-6. Halep este eliminata de la Roland Garros dupa o prestatie foarte modesta

UPDATE, ora 13:21 Simona Halep a fost invinsa categoric in optimile de finala de la Roland Garros 2020. A cedat in fata polonezei Iga Swiatek, scor 1-6, 2-6, in doar 69 de minute. Game Halep. Simona, fara replica. Simona isi pierde din nou serviciul. Game Swiatek. Simona isi face .

Bomba la Roland Garros! Cine a oprit-o pe Simona Halep?

Simona Halep a fost eliminata fara drept de apel de poloneza Iga Swiatek care i-a administrat romanc.

Iga Swiatek, declaratie inedita despre meciul cu Simona Halep din optimile de la Roland Garros Anul trecut, romanca o spulbera in aceeasi faza a turneului

Simona Halep si-a confirmat statutul in turul III de la French Open si a spulberat-o pe Amanda Anisimova, careia i-a cedat un singur game in cele 56 de minute petrecute pe terenul de joc. Fara sa fi.

Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Simona Halep a reusit o prestatie magistrala in primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reusit jucatoarea de pe locul 2 mondial in fata favoritei numarul 24 de la Paris. inca din finalul primului set, dar mai ales dupa .

Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta. A facut anuntul dupa infrangerea dureroasa de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns si anula cesta in finala de Grand Slam de la Roland Garros. A pierdut in fata revelatiei turneului, dar bucuria de a fi putut juca tenis, in conditiile date, ramane importanta. Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta Pentru a adauga la linia supararilor la Openul Francez 2020, Simona Halep .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

Simona Halep Amanda Anisimova 6-0, 6-1, turul 3 Roland Garros 2020. Meci senzational al Simonei si calificare in optimi

UPDATE, ora 15:46 Simona Halep s-a calificat in turul 4 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Amanda Anisimova in doar 55 de minute. A fost 6-0, 6-1! Urmeaza un duel cu Iga Swiatek. Simona Halep inchide un meci perfect. Simona isi face serviciul. Break Halep. Simona isi .

Simona Halep, in pericol sa cada in clasamentul WTA dupa eliminarea de la Roland Garros. Cum se poate intampla asta

Simona Halep a pierdut surprinzator in optimile de finala de la Roland Garros 2020, scor 1-6, 2-6, cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 WTA, a dominat partida de o maniera categorica si a profitat de pasivitatea romancei. Halep pornea ca favorita unu a competitiei, dar este eliminata dezamagitor chiar la finalul primei saptamani .

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )