Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sentinta finala pentru Bestia de la Ploiesti care s-a filmat spargandu-i pahare in cap iubitei

Playtech Playtech,
Sentinta finala pentru Bestia de la Ploiesti care s-a filmat spargandu-i pahare in cap iubitei

In 2018 pe facebook un filmulet, de o violenta iesita din comun, devenea viral. Protagonistii, o tanara de 18 ani si iubitul acesteia, au devenit subiect de discutie, ulterior transformandu-se in caz penal. Agresorul, Robert Gabriel Berechet, a fost denumit Bestia de la Ploiesti Robert Gabriel Berechet, Bestia de la Ploiesti, viral pe facebook in . continuă pe Playtech

13 ani de inchisoare pentru Bestia de la Ploiesti care s-a filmat in timp ce-i spargea pahare in cap iubitei minore

Robert Gabriel Berechet, ploiesteanul supranumit de presa Bestia de Ploiesti, tocmai pentru cruzimea de care a dat dovada in relatia cu partenera lui, a fost condamnat definitiv la aproape 13 ani de inchisoare cu executare.

Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata. Mii de euro pentru toti cei care vor o casa ca noua

Viktor Orban va acorda pana la 3 milioane de forinti familiilor pentru a le ajuta sa isi renoveze casele. Banii vor fi dati incepand cu anul viitor. Aceasta este cea mai recenta masura de stimulare a redresarii economice in urma pandemiei coronavirusului. Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata Conform REUTERS, Guvernul Ungariei va .

Veste imensa pentru romani! Tratamentul care l-a vindecat pe Trump este folosit si in Bucuresti. Rezultate incredibile

Ce tratament l-a vindecat pe Donald Trump? Presedintele Statelor Unite ale Americii este acum, mai increzator decat niciodata si se sime excelent, iar medicamentele care au dat roade se folosesc si in Bucuresti. Donald Trump s-a vindecat. Care a fost tratamentul? Presedintele Statelor Unire ale Americii a fost testat cu coronavirus, la fel ca si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )