Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon. Imagini cu legenda vie a sportului romanesc

Playtech Playtech,
Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon. Imagini cu legenda vie a sportului romanesc

Simona Halep a impresionat o lume intreaga dupa ce a facut istorie in finala de la Wimbledon. Constanteanca a zdrobit-o pe Serena Williams, este numita acum regine tenisului mondial si a intrat in clubul exclusivist All England Club. Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon Dupa performanta de la Wimbledon, Simona Halep . continuă pe Playtech

Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon. Ce ar face daca ar fi antrenorul Simonei

Ilie Nastase, singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, este sigur ca Simona Halep va iesi victorioasa din lupta. Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon Ilie Nastase a declarat, joi, intr-un interviu pentru Digisport, ca Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca .

Cand joaca Simona Halep finala de la Wimbledon. S-a decis ora de start!

Simona Halep s-a calificat pentru prima data in cariera in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3. Finala turneului de la Londra se va disputa sambata, 13 iulie 2019. Simona Halep e in finala la Wimbledon Halep a devenit prima romanca ajunsa .

Gheorghe Hagi, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a invins la Wimbledon

Gica Hagi a avut o prima reactie, dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici! Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial!, a scris.

BREAKING NEWS. Simona Halep, in FINALA la Wimbledon

Simona Halep 27 de ani, locul 7 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a i.

VIDEO Raspuns genial dat de Simona Halep, in direct, la studioul de televiziune de la Wimbledon

Simona Halep este noua regina a Wimbledonului, turneu pe care l-a castigat in premiera, dupa o finala fabuloasa cu Serena Williams.

VIDEO Loviturile zilei la Wimbledon: Simona Halep, prezenta cu doua executii

Site-ul oficial de la Wimbledon a realizat un montaj al celor mai spectaculoase lovituri care au avut loc in ziua a zecea de intreceri, iar Simona Halep calificata in finala de la All England Club) este prezenta cu doua executii care au ridicat publicul in picioare.

Suma uriasa pe care o va incasa Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi de ucraineanca Elina Svitolina 8 WTA), scor 6-1, 6-3. Astfel, Simona Halep s-a calificat in finala.

FOTO Simona Halep, trofeul de la Wimbledon si omul care ii da incredere: Multumesc mult, mama!

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, si i-a indeplinit visul mamei sale, acela de a castiga turneul de la Wimbledon. La finalul paridei, cele doua au fost surprinse imbratisandu-se, in unul dintre cele mai emotionante momente ale zilei.

Ducesele Kate si Meghan au aplaudat-o in picioare pe Simona Halep, castigatoarea de la Wimbledon VIDEO

Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au participat la finala de la Wimbledon dintre Simona Halep si americanca Serena Williams, incheiata cu victoria romancei. Cele doua membre ale familiei regale britanice au reusit sa atraga atentia in momentul in care si-au facut aparitia.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Serena Williams, finala de la Wimbledon 2019. Surpriza pentru romani

Simona Halep Serena Williams este marea finala de la Wimbledon 2019. Meciul se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 16:00. Simona a urcat deja pe locul 4 in clasamentul WTA si se va mentine pe aceasta pozitie indiferent de rezultatul din partida cu Serena. Simona Halep Serena Williams, finala de la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )