Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep Iga Swiatek 1-6, 2-6. Halep este eliminata de la Roland Garros dupa o prestatie foarte modesta

Playtech Playtech,
Simona Halep Iga Swiatek 1-6, 2-6. Halep este eliminata de la Roland Garros dupa o prestatie foarte modesta

UPDATE, ora 13:21 Simona Halep a fost invinsa categoric in optimile de finala de la Roland Garros 2020. A cedat in fata polonezei Iga Swiatek, scor 1-6, 2-6, in doar 69 de minute. Game Halep. Simona, fara replica. Simona isi pierde din nou serviciul. Game Swiatek. Simona isi face . continuă pe Playtech

LIVE Simona Halep - Iga Swiatek in optimi la Roland Garros (duminica, 12:00)

Duminica de la ora 12:00 transmitem live text meciul Simona Halep - Iga Swiatek din optimle de finala ale turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Organizatorii au anuntat cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Iga Swiatek

Organizatorii de la Roland Garros au facut public programul zilei de duminica 4 octombrie), Simona Halep si Iga Swiatek duelandu-se pentru calificarea in sferturile ultimului Grand Slam al anului.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Roland Garros: O sa mananc niste ciocolata

Nu-mi voi face o tragedie din aceasta infrangere. Sunt obisnuita cu astfel de momente dificile, a spus Simona Halep dupa ce a fost eliminata in optimile de finala ale French Open.

Simona Halep, dupa victoria cu Amanda Anisimova: Stiam ce am de facut sa castig in fata ei Mesajul romancei pentru Darren Cahill

Simona Halep a dominat autoritar partida cu Amanda Anisimova si a declarat ca stia inca de anul trecut ca trebuie sa schimbe ceva in jocul sau. Principala favorita de la Roland Garros i-a dedicat victoria antrenorului Darren Cahill.

Simona Halep, eliminata in optimile de finala ale French Open, cu Iga Swiatek

Simona Halep, numarul 2 WTA,a fost invinsa, duminica, scor 6-1, 6-2, de Iga Swiatek, locul 54 WTA, in turneul de la Roland Garros. Cu 17-4 lovituri castigatoare,polonezaa fost jucatoarea.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep, eliminata in optimi - Recital ofensiv marca Iga Swiatek (6-1, 6-2)

Timp de o ora si 8 minute, Iga Swiatek a pus in aplicare planul: nu o lasa pe Simona sa respire. Tabela vorbeste de la sine despre reusita polonezei, Simona Halep bifand doar trei game-uri 6-1, 6-2). Halep paraseste Roland Garros-ul in optimi, dupa o partida in care nu a avut nici macar o sansa de break.

Iga Swiatek, prima declaratie dupa ce a spulberat-o pe Simona Halep. Ce a surprins-o pe jucatoarea din Polonia

Simona Halep 2 WTA si cap de serie numarul 1) a fost eliminata, duminica, de poloneza Iga Swiatek 54 WTA) in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros.

Simona Halep, eliminata de revelatia turneului, Iga Swiate de la Roland Garros

Simona Halep nu a avut replica in fata revelatiei de la Roland Garros, poloneza Iga Swiatek, numarul 53 in clasamentul mondial. Poloneza in varsta de 19 ani s-a impus in doua seturi, 6-1, 6-2.

Simona Halep, in pericol sa cada in clasamentul WTA dupa eliminarea de la Roland Garros. Cum se poate intampla asta

Simona Halep a pierdut surprinzator in optimile de finala de la Roland Garros 2020, scor 1-6, 2-6, cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 WTA, a dominat partida de o maniera categorica si a profitat de pasivitatea romancei. Halep pornea ca favorita unu a competitiei, dar este eliminata dezamagitor chiar la finalul primei saptamani .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )