Libnet.ro
UNICEF

14:01

Simona Halep, laudata de cine se astepta mai putin. O umilise in urma cu putin timp

Playtech Playtech,
Simona Halep, laudata de cine se astepta mai putin. O umilise in urma cu putin timp

Simona Halep si-a incheiat sezonul dupa infrangerea dura din turul 4 de la Roland Garros, 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek. Cea care a si castigat turneul, dupa o finala cu Sofia Kenin. Necrutatoare in disputa de pe Philippe Chatrier, poloneza a fost foarte eleganta la declaratii. Swiatek a ales partida contra Simonei drept cea mai . continuă pe Playtech

Surpriza majora pentru Simona Halep. Cei de la WTA au facut anuntul oficial

Veste extraordinara pentru Simona Halep. Asociatia Tenisului Feminin WTA) a facut anuntul oficial iar fanii sportivei romance nu puteau fi mai fericiti. Simona Halep, surpriza din partea WTA! Dupa ce a incheiat sezonul pe locul 2 mondial, in spatele australiencei Ashleigh Barty, care nu s-a mai inscris la vreun turneu din luna februarie, Simona Halep .

Simona Halep, vestea momentului despre accidentare: Pur si simplu nu am mai putut sa merg

Simona Halep a incheiat acest sezon dupa dezamagirea de la Roland Garros 2020, unde a fost eliminata in turul 4. A pierdut clar in fata polonezei Iga Swiatek, poloneza care a si castigat turneul. Ramane un an bun pentru Halep, care a castigat trei turnee WTA, dintre care cel mai important este cel de la .

Boala pe care Simona Halep a tinut-o secreta. Ce suferinta indura de peste 11 ani

Simona Halep a declarat ca de 11 ani aceasta evolueaza cu orteza din cauza durerilor la tendon. Aceasta orteza este un dispozitiv ortopedic care are rolul de a usura, stabiliza ori corecta articulatiile, muschii ori oasele. Boala pe care Simona Halep a tinut-o secreta Acum vreo 10 11 ani eram in strainatate si m-a .

WTA: Simona Halep a fost nominalizata pentru titlul de jucatoarea lunii septembrie

Simona Halep numarul 2 mondial, este nominalizata de WTA, alaturi de japoneza Naomi Osaka si de belarusa Victoria Azarenka, pentru titlul de jucatoarea lunii septembrie.

Internetul 5G, proba practica sau cum poti sa descarci un sezon intreg de pe Netflix in mai putin de 5 minute

De peste un an, trei dintre cei patru operatori din Romania au anuntat retele 5G. Bine, deocamdata sunt mai mult niste puncte in care poti incerca noul tip de internet. Iar unul dintre operatori a spus in august ca ofera chiar acoperire pentru tot Bucurestiul. Eu stau insa la periferia Capitalei, iar harta arata ca sunt acoperit. Asa ca am facut un mic test.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3097 seconds )