Libnet.ro
UNICEF

09:00

Stefan Banica Jr. a dat cartile pe fata dupa X Factor. A spus adevarul despre Andrada Precup dupa finala

Playtech Playtech,
Stefan Banica Jr. a dat cartile pe fata dupa X Factor. A spus adevarul despre Andrada Precup dupa finala

Vineri seara, 18 decembrie 2020, a avut loc marea finala a emisiunii concurs X Factor de la Antena 1. Marea castigatoare a fost Andrada, eleva mentorata de Stefan Banica Jr. care a dat cartle pe fata dupa marea finala. Stefan Banica Jr. a dat cartile pe fata dupa X Factor Finala marelui show de la . continuă pe Playtech

Cine este Andrada Precup, pariul lui Stefan Banica Jr. in finala X Factor. Care e povestea ei de viata

Andrada Precup, este adolescenta care are varsta de 17 ani, care participa la emisiunea X Factor din acest sezon. Pe data de 27 noiembrie, a facut furori pe scena X Factor, impresionand juriul. Iata cine este Andrada Precup. Cine este Andrada Precup. Povestea acesteia Andrada Precup este din Slatina si are varsta de 17 ani.

EXCLUSIV Ce a spus Raluca Badulescu despre Andreea Esca. Celebra jurata de la Bravo, ai stil a dat cartile pe fata

A fost cat Barajul Vidraru, dupa cum chiar ea marturisea, dar acum a ajuns sa dea lectii de stil ca jurat la emisiunea Bravo, ai stil!, de la Kanal D. Raluca Badulescu 46 de ani) s-a reinventat, odata cu operatia de micsorare a stomacului din 2013, in urma careia a scapat de 70 de kilograme.

Virgil Iantu, mesaj manifest. A rabufnit si a dat cartile pe fata, nu a crezut ca va vedea asta vreodata

Joi, Virgil Iantu a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, in care i se adreseaza Primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand. Prezentatorul si-a prezentat nemultumirile legate de problemele din acest sector. Virgil Iantu a rabufnit si a dat cartile pe fata intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Virgil Iantu ii transmite .

Cum a castigat Andrada Precup X Factor 2020. Eleva lui Stefan Banica Jr. si-a dezvaluit secretul

Vineri seara, 18 decembrie 2020, a avut loc marea finala a emisiunii concurs X Factor 2020. Marea castigatoare a serii a fost chiar eleva lui Stefan Banica Jr. Acum s-a si aflat cum a castigat Andrada Precup X Factor 2020. Cum a castigat Andrada Precup X Factor 2020 Marea castigatoare a X Factor 2020, care .

Andrada Precup, duet de senzatie la X Factor. Ce s-a intamplat cu Stefan Banica in timpul piesei doar Andra poate intelege! VIDEO

Vineri, 18 decembrie 2020, a avut loc mult asteptata finala X Factor. Printre concurentii care au urcat pe scena se afla si celebra Andrada Precup care l-a facut pe Stefan Banica Jr. sa planga cu interpretarea piesei Lie ciocarlie. Andrada Precup, duet de senzatie la X Factor Cantareata pe care Stefan Banica Jr. mizeaza tot .

Mihaela Radulescu, aparitie la X Factor. Ce a indraznit sa spuna despre Stefan Banica Jr. desi e insurat

Vineri seara, 18 decembrie 2020, a avut loc marea finala a sezonului 9 a emisiunii concurs X Factor 2020. Printre momentele care au tinut publicul lipit de micile ecrane a fost si o aparitie la X Factor a Mihaelei Radulescu. Vedeta a transmis un scurt mesaj video pentru Loredana Groza. Mihaela Radulescu, aparitie la X .

Razvan Simion si Dani otil, out de la Neata? Stefan Banica Jr. le-a zis deja cine ii va inlocui

Moment de senzatie vineri seara, 18 decembrie, la finala X Factor Romania de la Antena 1. inaintea unui moment sustinut de Florin Ristei, unul din jurati, si concurentii lui trupa Super 4 Stefan Banica Jr. a scapat porumbelul. Razvan Simion si Dani Otil, out de la Neata? Razvan Simion si Dani otil, out .

Fiica Andreei Marin cu Stefan Banica Jr. a implinit 13 ani. Cum arata acum Violeta (FOTO)

Pe 15 decembrie 2020, Ana Violeta, fiica Andreei Marin 45de ani) si a cantaretului Stefan Banica Junior 52 de ani) a implinit 13 ani. Fiica Andreei Marin cu Stefan Banica Jr. a implinit 1.

Andrada Precup, o adolescenta nevazatoare in varsta de 17 ani, a castigat X Factor sezonul 9. Ce a declarat Stefan Banica, mentorul concurentei (VIDEO)

Andrada Precup, o adolescenta nevazatoare in varsta de 17 ani, a emotionat publicul si juriul prin interpretarile sale din finala x Factor sezonul 9, reusind sa castige marele premiu, in valoare de 50.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )