Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anunt deosebit pentru romanii care au cont bancar: se intampla cu zeci de mii de clienti

Playtech Playtech,
Anunt deosebit pentru romanii care au cont bancar: se intampla cu zeci de mii de clienti

Ne apropiem de finalul starii de urgenta. Totodata, intram in ultima saptamana in care romanii vor mai putea sa-si amane ratele. Acum avem si cifre despre ce se intampla in. continuă pe Playtech

Anunt pentru romanii care au card si cont bancar: cea mai mare banca a pus datele direct pe site

Un anunt deosebit a venit recent de la cea mai mare banca din Romania. Clientii au acces de acum la o informatie foarte importanta. Banca Transilvania incearca sa faca mai buna experienta.

Avertisment pentru romanii care vor sa incerce tratamente babesti: de ce nu sunt bune contra virusului

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza asupra unor tratamente pe care oamenii le-ar folosi in aceasta perioada. Cum era de asteptat, nu sunt deloc eficiente contra virusului. OMS a.

Ghid pentru romanii care stau in izolare. Cum trecem cu bine peste aceasta perioada

Pandemia de coronavirus poate lasa urme adanci asupra psihicului nostru, avertizeaza medicii. Restrictiile, stilul de viata complet dat peste cap si frica de infectare pot avea efecte nedorite.

Vestea surpriza pentru mii de romani care au cont bancar: Raiffeisen dezvaluie ce se intampla in timpul starii de urgenta

In timpul starii de urgenta, Guvernul a venit cu un plan pentru amanarea ratelor. Legea a fost data la final de martie. Acum, aflam cum a fost pentru banci. Raiffeisen a dezvaluit acum ca a.

Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie (II)

Netflix este plin de ciudatenii plictisitoare, cu care ne confruntam blocati acasa in vremea coronavirusului, fara nimic altceva de facut decat sa ne uitam la televizor depinde de cati copii avem. Recent ne-a dat posibilitatea de a scapa de una din cele mai neplacute functii, de autoplay al unui trailercand trecem peste un titlu. Acum, Forbes scrie despre cum pot fi eliminate titluri la care am renuntat din randul Continue watchingVedeti in continuare. Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie I).

Impozit redus cu pana la 50% pentru cei care au redus chiriile

Guvernul a aprobat o prevedere care da posibilitatea autoritatilor locale de a reduce impozitul anual pe cladiri pana la 50%, in situatia in care proprietarii fac dovada ca au redus, la randul lor, chiriile pentru locatarii imobilelor respective, a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Decizia ii vizeaza in special pe proprietarii de spatii comerciale unde activitatea a fost sistata.

Ludovic Orban: Vom folosi resursele financiare din Fondul de Rezerva pentru achizitia de tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online si distribuirea de masti pentru persoanele vulnerabile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in debultul sedintei de Guvern ca Executivul va folosi resurse din Fondul de Rezerva pentru achzitionarea de tablete pentru elevii care nu pot participa la cursurile.

Amnistie fiscala pentru companiile care isi achita restantele pana la 15 decembrie

Guvernul a aprobat amnistia fiscala propusa de Ministerul Finantelor pentru dobanzi, penalitati si alte accesorii datorate de firmele care vor achita principalul restantelor pana la data de 15 decembrie 2020, inforemaza Ministerul Finantelor. Principalele beneficii ale introducerii amnistiei sunt relansarea economiei si depasirea unor probleme economice ale contribuabililor, precum si diminuarea datoriilor acestora.

Amnistie fiscala adoptata pentru cei care isi achita principalul pana la 15 decembrie Patru tipuri de facilitati

Guvernul a aprobat amnistia fiscala propusa de Ministerul Finantelor pentru dobanzi, penalitati si alte accesorii datorate de cei care vor achita principalul restantelor pana la data de 15 decembrie 2020, se arata intr-un comunicat de presa al autoritatilor.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Solutii de criza pentru firmele care au dificultati de plata

Firmele care au amanat la plata obligatiile fiscale scadente dupa data instituirii starii de urgenta, la mijlocul lunii martie, dar au dificultati de plata dupa ce expira termenul de gratie de 30 de zile de la incetarea starii de urgenta, au la dispozitie diferite mecanisme pentru firmele in dificultate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )