Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banca Transilvania tocmai a facut anuntul: sunt vizate toate conturile romanilor

Playtech Playtech,
Banca Transilvania tocmai a facut anuntul: sunt vizate toate conturile romanilor

Banca Transilvania a venit cu un anunt important chiar inainte de finalul anului. Institutia bancara sustine ca urmeaza cateva schimbari importante pentru conturile romanilor. Cand vine. continuă pe Playtech

Anuntul diminetii: amenda colosala pentru Banca Transilvania. Atentie daca patesti asa ceva

Banca Transilvania a primit o amenda colosala dupa ce un client a initiat un demers aproape fara precedent. Banca Transilvania a primit o amenda uriasa dupa ce mail-ul unui client s-a.

Noi e-mail-uri inselatoare tintesc victime din Romania cu mesaje care pretind ca sunt trimise de catre Posta Romana si Banca Transilvania, avertizeaza Bitdefender

Analistii in securitate informatica de la Bitdefender avertizeaza asupra unei noi campanii de e-mail-uri frauduloase care pretind a fi trimise din partea unor companii cunoscute, precum Banca Transilvania sau Posta Romana, cu scopul de a-i convinge pe oameni sa acceseze linkuri sau sa descarce fisiere periculoase care ii pot spiona sau lasa fara bani.

Noi atacuri informatice tintesc victime din Romania cu mesaje care pretind ca sunt trimise Posta Romana sau Banca Transilvania

Bitdefender avertizeaza asupra unei noi campanii de e-mail-uri frauduloase care pretind a fi trimise din partea unor companii cunoscute, precum Banca Transilvania sau Posta Romana, cu scopul de a-i convinge pe oameni sa acceseze linkuri sau sa descarce fisiere periculoase care ii pot spiona sau lasa fara bani.

Bitdefender avertizeaza in legatura cu o campanie de e-mailuri frauduloase care pretind a fi trimise de Banca Transilvania si Posta Romana

Analistii in securitate informatica de la Bitdefender avertizeaza in legatura cu o campanie de e-mail-uri frauduloase care pretind a fi trimise din partea unor companii cunoscute, precum Banca Transilvania sau Posta Romana, cu scopul de a-i convinge pe oameni sa acceseze linkuri sau sa descarce fisiere periculoase care ii pot spiona sau lasa fara bani, conform Agerpres.

Tepe in numele Banca Transilvania si Posta Romana: cum sa te feresti de ele

Hackerii nu iau pauza nici in perioada sarbatorilor, ba chiar se intensifica atacurile in numele unor institutii ca Banca Transilvania si Posta Romana. Pe internet au loc noi campanii.

Banca Transilvania a pregatit terenul pentru schimbarile aduse de Directiva PSD2 referitoare la tranzactiile online cu cardul

Din ianuarie 2021, tranzactiile online cu cardul, realizate pe site-uri sau in aplicatii din spatiul economic european, trebuie sa fie autentificate respectand standarde mai ridicate de securitate conform Directivei Europene revizuite privind serviciile de plata PSD2), prin existenta a doua elemente de siguranta. Banca Transilvania a pregatit terenul pentru clientii sai, conform unui comunicat trimis redactiei.

Schimbari in confirmarea platilor online incepand cu ianuarie 2021. Gabriela Nistor, Banca Transilvania: O persoana care are card va autentifica plata online folosind cel putin 2 factori din urmatorii 3: ceva ce cunoaste, ceva ce are si ceva ce este

Anul acesta a fost marcat de o crestere spectaculoasa a cumparaturilor online, pandemia schimband complet obiceiul de consum al oamenilor, iar odata cu cresterea cumparaturilor online au crescut si platile cu cardul online. incepand cu ianuarie 2021 vor avea loc o serie de schimbari referitoare la confirmarea platilor online si pentru a intelege mai bine ce se schimba si cu ce ne ajuta acest lucru am discutat cu Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail la Banca Transilvania. O persoana care are card, incepand cu ianuarie 2021, va autentifica plata online folosind cel putin 2 factori: ceva ce cunoaste, ceva ce are si ceva ce este. Ce inseamna, mai exact, pentru clientii BT? Confirmarea platilor online prin una din cele doua metode: prin aplicatia BT Pay, folosind amprenta, face ID recunoastere faciala) sau metoda de deblocare a telefonului, ne-a explicat Gabriela Nistor.

Oana Zavoranu a dat lovitura. A facut anuntul de care vedetele din Romania se temeau

Oana Zavoranu e de temut! Aceasta a facut un anunt la care multe vedete s-au gandit, dupa ce si-a anuntat emisiunea. Fanii actritei din Sacrificiul aveau incredere in ea si deja vizionasera directia in care au mers lucrurile. Oana Zavoranu, anunt extraordinar. Actrita a dat lovitura Oana Zavoranu e de neoprit! Dupa ce le-a facut .

Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor din ianuarie 2021. Violeta Alexandru a facut anuntul azi

Violeta Alexandru a facut un anunt foarte important pentru pensionari. Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor care era anuntata pentru ianuarie a lui 2021? Violeta Alexandru, anunt despre majorarea de 8% a pensiilor Violeta Alexandru nu poate sa spuna daca majorarea punctului de pensie cu 8% se va aplica din luna ianuarie .

E out din Parlament! AUR a facut anuntul chiar in aceasta dimineata. E acuzat de tentativa de omor

Dupa aparitia aliantei AUR pe scena politica, dupa alegerile parlamentare, au existat voci care au acuzat componenta partidului. Conform acestora, unii din membrii aliantei, aflati pe listele parlamentare, ar fi avut de-a face cu represaliile din Decembrie 1989. Printre cei vizati se afla si Francisc Toba, ales ca parlamentar in circumscriptia Brasov. Francisc Toba are .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )