Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cati bani primesc partidele de la stat. PSD si PNL, sume colosale in ianuarie 2021

Playtech Playtech,
Cati bani primesc partidele de la stat. PSD si PNL, sume colosale in ianuarie 2021

Partidele primesc sume colosale de la stat. PSD-ul deschide lista, cu cea mai mare subventie acordata de AEP. Desi nu au intrat in Parlament, PMP si PRO Romania au primit subventii. Cati bani primesc partidele de la stat Cu toate ca e pandemie, partidele politice primesc bani de la stat chiar inainte de finalul lunii. continuă pe Playtech

Guvernul a decis cum va fiplatit personalul centrelor de vaccinare. Cati bani primesc medicii, asistentii si registratorii

Ministrul Sanatatii, Vad Voiculescu, a anuntat, vineri seara, ca Guvernul va adopta o OUG pentru plata personalului vaccinator din cadrul campaniei nationale, acest lucru fiind considerat firesc. Proiectul de act normativ propune 100 de lei pe ora pentru medici, 50 de lei pentru asistente si 25 de lei pentru registratori. De asemenea, vor fi platiti medicii de familie, acestia fiind considerati un pilon esentiala.

Alexandru Arsinel, umilit la Revelioanele TVR. Cati bani primea, de fapt, alaturi de Stela Popescu (exclusiv)

Sumele incasate de cei de la Vacanta Mare pentru show-ul din noaptea dintre ani l-au revoltat pe Alexandru Arsinel. Marele actor considera acum ca a fost umilit la Revelioanele TVR. S-a aflat cati bani primea, de fapt, alaturi de Stela Popescu. Cati bani primea Arsinel pentru Revelioanele de la TVR Legenda a show-urilor din noaptea .

Cati bani ar primi medicii de familie pentru campania de vaccinare. Teoretic e optional, practic e obligatoriu

Medicii de familie cooptati in campania de vaccinare anti-COVID-19 vor primi bani pentru serviciile de informare, programare, monitorizare si raportare a efectelor post-vaccinare oferite pacientilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )