Libnet.ro
UNICEF

05:45

Pe cine a vazut Anamaria Prodan in Dubai. S-a uitat numai la el: E si frumusel, arata bine

Playtech Playtech,
Pe cine a vazut Anamaria Prodan in Dubai. S-a uitat numai la el: E si frumusel, arata bine

Finalul anului 2020 a fost petrecut de Anamaria Prodan si sotul ei in Dubai. Acolo s-au distrat de minune in compania prietenilor si a apropiatilor. Dar fanii impresarei au fost uimiti de o intalnire a acesteia. Pe cine a vazut Anamaria Prodan in Dubai? Veti afla in cele ce urmeaza. Pe cine a vazut Anamaria . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan a dat lovitura in fotbal. Cati bani a putut sa castige: este absolut halucinant

Anamaria Prodan a facut cateva marturii abia asteptate de fanii sai. Detalii din viata personala si profesionala a celei mai cunoscute impresare din Romania. Cati bani a castigat din fotbal? Cati bani a facut Anamaria Prodan din fotbal? Celebra impresara a venit cu detalii din viata sa personala si profesionala in cadrul emisiunii 40 de .

Dezvaluiri. Anamaria Prodan a recunoscut ca l-a despartit pe Reghecampf de prima sotie. Cat a costat tinuta pe care a purtat-o la emisiunea lui Denise Rifai

Anamaria Prodan a povestit cum a inceput povestea ei de dragoste cu Reghecampf, imediat dupa ce ea a divortat de primul sot, Tiberiu Dumitrescu.

Momente dificile pentru Anamaria Prodan. Fiica ei a fost transportata de urgenta la spital

Sexy impresara, Anamaria Prodan trece prin momente extrem de dificile. Fiica ei, Sarah a ajuns de urgneta pe patul de spital. Tanara a publicat pe retelele de socializare o imagine tulburatoare in care are masca.

Anamaria Prodan, dupa vindecarea de COVID: M-au verificat cei de la Politie in fiecare zi

Anamaria Prodan a fost confirmatacu COVID-19 la sfarsitul lunii noiembrie. Aceasta a precizat, intr-un interviu pentruCiao, ca nu s-a asteptat sa faca o forma mai severa de COVID, insa a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )