Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce au facut acesti romani, dupa anuntul cresterii varstei de pensionare. S-a intamplat imediat

Playtech Playtech,
Ce au facut acesti romani, dupa anuntul cresterii varstei de pensionare. S-a intamplat imediat

Situatie fara precedent. Creste varsta de pensionare pentru acesti romani, iar anuntul a avut imediat efecte. Masura fusese luata pe 31 decembrie 2020. Varsta de pensionare a magistratilor a crescut? Daca la finalul anului 2020, ministrul Justitiei, Stelian Ion, anunta ca va creste varsta de pensionare pentru magistrati, astfel incat sa nu mai poata iesi . continuă pe Playtech

Ce au facut manelistii romani santajati de clanul Duduianu. Decizia judecatorilor

Scandalul dintre manelistii de la noi si clanul Duduianu continua! Care este decizia judecatorilor in privinta atacurilor constante si a amenintarilor din partea interlopilor catre solisti? Decizia judecatorilor in cazul manelistilor romani santajati de clanul Duduianu Judecatorii care trebuie sa faca lumina in cazul interlopilor din clanul Duduianu acuzati de santaj si talharie au venit .

Alex Bodi, prima reactie dupa anuntul Biancai Dragusanu. Afaceristul i-a lasat fara cuvinte pe cei prezenti

Alex Bodi a reactionat la anuntul recent al Biancai Dragusanu. Ce se intampla intre cei doi fosti soti si ce a spus afaceristul la adresa fostei sotii? Alex Bodi, reactie la anuntul surprinzator al Biancai Dragusanu Celebrul afacerist continua sa se implice in viata Biancai Dragusanu. Desi fanii au crezut ca nici macar nu se .

Vestea zilei de la Auchan: e vorba de peste 4.000 de produse si acesti romani trebuie sa afle urgent

Auchan a facut anuntul pe care mii de romani il asteptau inca din 2020. Magazinul se adapteaza vremurilor si schimba felul in care iti faci cumparaturile. Din aceasta luna, Auchan va.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )