Libnet.ro
UNICEF

22:00

Digi tocmai a facut anuntul si acesti clienti trebuie sa afle de urgenta. Se intampla direct cu serviciile

Playtech Playtech,
Digi tocmai a facut anuntul si acesti clienti trebuie sa afle de urgenta. Se intampla direct cu serviciile

Aproape de finalul anului, grupul Digi |RCS-RDS a prezentat detaliile financiare pentru al treilea trimestru. Vestea mai importanta vizeaza insa accesul la servicii pentru clienti. Conform. continuă pe Playtech

Ce se intampla cu voucherele de vacanta in 2021. Ministerul Finantelor a facut anuntul momentului

Ministerul Finantelor a facut un anunt mult asteptat pentru romani. Ce se intampla cu voucherele de vacanta pentru anul ce urmeaza? Situatia data i-a intrigat pe romanii care nu s-au putut bucura pe deplin de reducerile pentru anul curent. Ce se intampla cu voucherele de vacanta pentru 2021? Anuntul Ministerului Finantelor in urma discutiilor referitoare .

Ce se intampla cu alocatiile si pensiile in 2021. Florin Citu a facut anuntul momentului

Florin Citu, premierul Romaniei, a anuntat ce se intampla cu alocatiile si pensiile in 2021. Cu cat vor fi majorate acestea anul viitor, vedeti in articolul de mai jos. Florin Citu a facut anuntul. Cu cat vor creste alocatiile si pensiile in 2021 Florin Citu, pimul-ministru al Romaniei, a anuntat ce se va intampla cu .

Cand se redeschid scolile in 2021. Ministrul Educatiei a facut anuntul momentului

Parintii si elevii au asteptat luni de zile aceasta veste. Ministrul Educatiei a facut anuntul momentului si a spus cand se redeschid scolile in 2021. Se redeschid scolile din ianuarie 2021?! Cea mai importanta veste pentru parinti si elevi a fost data chiar de catre Ministrul Educatiei. Sorin Cimpeanu a dezvaluit cand se redeschid scolile .

Ce se intampla cu Ianis Hagi in Scotia. Jurnalistii scotieni au facut anuntul

Fanii lui Ianis Hagi sunt uimiti de ce se intampla cu acesta in aventura sa din Scotia. Ce au scris jurnalistii straini despre celebrul sportiv roman? Vesti noi despre evolutia lui Ianis Hagi. Ce se intampla cu fotbalistul in Scotia? Ianis Hagi cucereste Scotia dupa ultima reusita! Fiul regelui fotbalului romanesc este singurul fotbalist de .

Ce se intampla cu salariile bugetarilor in 2021. Florin Citu a facut anuntul momentului

Luni, intr-o declaratie de presa, premierul Florin Citu a anuntat ca deficitul bugetar pentru 2021 este de 7% din PIB. Totodata el sustine ca, in contextul economic actual, acesta nu pune o frana Romaniei. Ce se intampla cu salariile bugetarilor in 2021 De asemenea, premierul Citu a anuntat ca salariile bugetarilor nu vor fi taiate, .

Ce se intampla in Romania, dupa vaccinare. Americanii au facut anuntul

Deja oamenii au inceput sa primeasca doze din vaccinul COVID-19. Din pacate, expertii spun ca ne confruntam cu un drum lung pana la normalitate. Va dura mult timp pana cand vaccinul va avea un efect pronuntat in timp ce pandemia va mai exista. Oamenii ar trebui sa se astepte ca multe restrictii sa ramana in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )