Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ianis Hagi, criticat aspru de propriul sau tata. Ce a putut spune Gica despre fiul sau

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, criticat aspru de propriul sau tata. Ce a putut spune Gica despre fiul sau

La emisiunea Prietenii lui Ovidiu, Gica Hagi a discutat mai multe subiecte din fotbalul romanesc la finalul acestui an. Totodata, el a vorbit si despre fiul sau Ianis Hagi. Ianis Hagi, criticat aspru de propriul sau tata in emisiunea Prietenii lui Ovidiu de la gsp. ro, fostul decar al Romaniei a vorbit despre mai multe subiecte . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, gafa colosala pe internet. A sters repede, dar toata lumea a vazut deja asta

Ianis Hagi a facut o gafa colosala pe Twitter. A sters repede, insa toata lumea a vazut deja asta. Ianis Hagi a adus victoria celor de la Rangers in etapa a 20-a a campionatului Scotiei, in partida disputata impotriva celor de la Hibernian, meci castigat cu 1-0, sambata, pe teren propriu. Ce greseala a facut internationalul .

Digisport: Gafa facuta de Ianis Hagi pe retelele sociale: a sters postarea la scurt timp. Ce scrisese tanarul fotbalist

Ianis Hagi a adus victoria celor de la Rangers in etapa a 20-a a campionatului Scotiei, in meciul cu Hibernian, castigat cu 1-0, sambata, pe teren propriu. Dupa partida, cei de la Rangers Stats au postat cifrele lui Ianis Hagi in sezonul 20202021: 25 de meciuri, 4 goluri si 9 pase decisive. Tanarul fotbalist roman s-a grabit sa-i corecteze.

Ianis Hagi, fabulos in Scotia: Visul meu a devenit realitate. Gluma care a devenit virala

Ianis Hagi, in varsta de 22 de ani, a marcat golul cu care echipa Rangers a castigat ultima etapa din Scotia, cu scorul de 1-0 in fata celor de la Hiberninan. Fiul lui Gica Hagi a facut si o postare pe contul de Facebook, in care a presarat si o gluma, care a devenit virala.

Steven Gerrard il lauda pe Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost decisiv pentru Rangers, iar Steven Gerrard l-a laudat la finalul partidei cu Hibernian pe internationalul roman. Formatia pregatita de fostul mijlocas al lui Liverpool se afla pe primul loc al ierarhiei din Scotia.

VIDEO Ianis Hagi a adus victoria lui Rangers

Glasgow Rangers a castigat la limita, scor 1-0, meciul disputat sambata in campionatul Scotiei contra celor de la Hibernian. Unicul gol i-a apartinut lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi aduce victoria lui Rangers a doua zi de Craciun

Titularizat de managerul Steven Gerrard in meciul cu Hibernian, a treia clasata din Scotia, Ianis Hagi a marcat unicul gol al meciului disputat, sambata dupa-amiaza, pe Ibrox Park din Glasgow.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )