Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul schimba regulile la amanarea ratelor: ce trebuie sa stii daca vrei sa beneficiezi

Playtech Playtech,
Guvernul schimba regulile la amanarea ratelor: ce trebuie sa stii daca vrei sa beneficiezi

Guvernul vrea sa schimbe regulile privind amanarea ratelor la banci. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a venit cu noi detalii legate de acest lucru si ia in calcul sa modifice anumite. continuă pe Playtech

Ultima zi pentru a cere amanarea ratelor la credite este 14 mai. Ce pot face clientii care au solicitat facilitatile bancilor

Ultima zi pentru a solicita amanarea ratelor la credite este 14 mai, aminteste Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM). Institutia vine cu clarificari si pentru clienti care au solicitat suspendarea ratelor prin ofertele proprii ale bancilor, inainte ca ordonanta Guvernului sa intre in vigoare.

Amanarea ratelor la credite. Perioada de depunere a solicitarilor s-ar putea prelungi

Autoritatile analizeaza varianta prelungirii perioadei de depunere a solicitarii de amanare a ratelor la banci, potrivit ministrului Finantelor, Florin Citu citat de Agerpres.

Plajele din Bulgaria, deschise mai devreme: ce trebuie sa stii daca planuiesti un concediu

Autoritatile din Bulgaria sunt disperate sa relanseze economia cat mai repede, mai ales prin relaxarea restrictiilor turistice. Nu este insa clar cati oameni se vor aglomera pe plaje. in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )