Libnet.ro
UNICEF

14:01

Modificarile OUG. Ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care solicita amanarea la plata ratelor

Playtech Playtech,
Modificarile OUG. Ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care solicita amanarea la plata ratelor

In 25 martie Ministrul Finantelor, Florin Citu anunta ca a convenit cu Banca Nationala si bancile comerciale ca ratele romanilor sa fie amanate cu noua luni. Masura este valabila penbru toti romanii care vor cere o amanare, atat persoane fizice cat si persoane juridice. Cel mai probabil aceasta masura ar putea fi reglementata maine prin . continuă pe Playtech

in ce conditii traieste Sergiu, tanarul care a venit pe cal 50 de km sa-si vada baietelul si sotia care abia a nascut

Tanarul abia devenit tatic, care a mers calare 50 de kilometri pentru a-si putea vedea sotia si baietelul, a marturisit in ce conditii traieste. Dar si ce planuri are pe viitor. in ce conditii traieste Sergiu Dupa ce tanarul si-a vizitat familia la spital, a plecat din nou calare pe cal. Acesta merge in fiecare .

Orasul din Romania unde taxiul este gratis pentru cei care duc hrana celor vulnerabili in fata pandemiei

Apelul comun al autoritatilor si personalitatilor din Romania este Stati acata!, masura prin care raspandirea bolii poate fi prevenita. Populatia incearca, insa, exista o categorie care, pe langa faptul ca este vulnerabila in fata virusului, nici timpul nu e de partea ei. Batranetea, haine grele, asa ca, pentru cei care aveau o mana dreapta la .

Ce se intampla la Centrala Cernavoda cu cei care au grija de curentul electric din Romania. Masura fara precedent

Centrala nuclearoelectrica sau atomoelectrica de la Cernavoda, unica de acest fel in Romania, a luat masuri fara precedent. Ce se intampla la Centrala Cernavoda cu cei care au grija de curentul electric din Romania S. Nuclearelectrica S. a anuntat implementarea unor masuri de izolare la locul de munca a personalului esential de operare si de .

COVID-19 |Sfaturi utile de la psiholog pentru a depasi perioada carantinei totale: Sa ne gandim la cei care nu stau acasa, cei care sunt in linia intai

Stam acasa, in izolare. Suna crunt pentru multi dintre noi, cei obisnuiti cu o viata activa, profesionala si sociala. Izolarea aduce cu sine multe nelinisti, multa incertitudine. Cat va dura? Ce va aduce ziua de maine, cine dintre cei dragi sau cei.

Un startup care face legatura intre cei care calatoresc si medici locali a obtinut 7,8 milioane de dolari

Un startup care face legatura intre cei care calatoresc in diferite tari si medici locali Air Doctor a obtinut investitii in valoare de 7,8 milioane de dolari. Runda de finantare serie A) a fost condusa de fondul de investitii Kamet Ventures si de compania de asigurari Phoenix.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )