Libnet.ro
UNICEF

15:15

FOTO Samsung Galaxy Fold, inainte si dupa. Care sunt schimbarile facute de sud-coreeni dupa problemele din aprilie

Adevărul Adevărul,
FOTO Samsung Galaxy Fold, inainte si dupa. Care sunt schimbarile facute de sud-coreeni dupa problemele din aprilie

Compania a confirmat ieri, intr-un comunicat de presa, zvonurile care au circulat in presa in ultimele saptamani: Samsung Galaxy Fold este reparat si gata de lansarea proiectata pentru luna septembrie. continuă pe Adevărul

Telefonul pliabil Samsung este gata de lansare. Cand il vei putea cumpara

La 69 de zile distanta de la data la are telefonul pliabil Samsung ar fi trebuit pus la vanzare, Samsung a anuntat o data de lansare a lui Samsung Galaxy Fold. Samsung Galaxy Fold este primul.

Samsung incepe sa produca telefonul pliabil Galaxy Fold

Samsung a a anuntat joi ca va incepe vanzarea telefoanelor pliabile Galaxy Fold in septembrie, dupa .

Optiunile surpriza de pe Samsung Galaxy Note 10 iti vor simplifica viata

Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat oficial pe 7 august. Nu stim inca tot ce va aduce nou, asa ca zvonurile sunt cea mai buna sursa. Deocamdata, ar fi vorba de optiuni surpriza pe care.

FOTO Cum arata Cornelia Catanga, dupa infarct. Prima imagine cu artista dupa externare

Catanga, surprinsa la 8 zile de la infarct. Vedeta si-a ingrijorat fanii cu tristetea si oboseala de pe chipul sau din urma problemelor de sanatate cu care s-a luptat recent. Prima poza cu Catanga, la 8 zile de la infarct Cornelia Catanga sufera acum de insomnii si este vizibil extrem de slabita dupa infarctul pe .

HOROSCOP. Care sunt cele mai enervante obiceiuri ale fiecarui nativ

Nimeni nu e perfect, cu totii avem defecte mai mult sau mai putin enervante, dar pe care de cele mai multe ori incercam sa le indreptam. Iata care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii. nb.

Temperatura apei marii in saptamana 22 28 iulie 2019. Cat de calda va fi apa si care sunt statiunile fara valuri periculoase

Iata temperatura apei din Marea Neagra pentru perioada 22-28 iulie! Cam cat de periculoase sunt valurile in statiunile din teritoriul indicat? Temperatura apei in Marea Neagra Specialistii avetizeaza oamenii veniti la mare sa aiba grija la adancimea apei si puterea valurilor. Din pacate, mii de turisti ignora semnele si isi risca viata secunda de secunda.

Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea din luna iulie. Care sunt bonurile, data si sumele castigatoare

Loteria Bonurilor fiscale arata ce bonuri au iesit castigatoare la extragerea din luna iulie a lui 2019. Iata sumele, data si bonurile norocoase! Loteria Bonurilor fiscale, extragere pentru luna iulie Bonurile fiscale emise in data de 17 iunie au iesit castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor din cursul zilei de duminica, 21 iulie 2019. Valoarea lor .

Un barbat a intrat intr-un birou din Constanta, dupa care a plecat linistit. A doua zi, patronul a constatat ca ceva nu este in regula si s-a uitat pe camere

Barbatul a intrat intr-un birou din Constanta, dupa care a plecat linistit. A doua zi, patronul a constatat ca lipsesc bani si a sunat imediat la 112. Politistii Sectiei 1, la data de 22 iulie a. c.

Dosarul in care sunt urmariti penal Vasile Ciurchea si Liliana Mihai, presedintele si directorul general al CNAS, este in lucru de 3 ani

Vasile Ciurchea, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), dar si Liliana Mihai, directorul general al Casei, sunt urmariti penal inca din luna mai 2016, intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic al Casei, cu prejudiciu de peste 16 milioane de euro. Ce s-a mai intamplat cu acest dosar? Este in lucru, au precizat miercuri pentru HotNews. ro procurorii DNA.

100 de km de autostrada deschisi in acest an, spune ministrul Cuc. Care sunt in realitate tronsoanele cu sanse reale de inaugurare

La inceputul anului reprezentantii de la Transporturi promiteau imposibilul: 180 de km de autostrada finalizati in 2019. Acum, la jumatatea anului, ministrul Transporturilor injumatateste previziunile si vorbeste de in jur de 100 de km de autostrada deschisi. Chiar si aceasta, insa, e o previziune prea optimista pentru ca, in realitate, sanse adevarate pentru deschidere sunt doar pentru circa 43 de kilometri de autostrada de la Lugoj - la Deva, doua tronsoane incepute de peste sase ani deja. in rest, doar sanse pur teoretice pentru unele tronsoane si zero posibilitati de finalizare pentru altele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )