Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lansarea noului Galaxy Fold nu va fi amanata din cauza problemelor descoperite la nivelul display-ului

Adevărul Adevărul,
Lansarea noului Galaxy Fold nu va fi amanata din cauza problemelor descoperite la nivelul display-ului

In ultimele zile, cateva unitati de test Galaxy Fold au intampinat probleme mari in zona ecranului, care s-a dovedit extrem de fragil. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy Fold, telefonul de 2000 de euro se vinde excelent

Samsung Galaxy Fold este primul telefon pliabil, dar si primul care are un pret de 2000 de euro. Asta nu inseamna ca nu se va vinde bine. Samsung Galaxy Fold a fost prezentat oficial la.

Samsung Galaxy Fold, telefonul de 2000 de euro, se vinde excelent

Samsung Galaxy Fold este primul telefon pliabil, dar si primul care are un pret de 2000 de euro. Asta nu inseamna ca nu se va vinde bine. Samsung Galaxy Fold a fost prezentat oficial la.

Galaxy Fold este un telefon prost, dar Samsung are o explicatie

La scurt timp dupa ce au ajuns primele mostre la jurnalisti, telefoanele Galaxy Fold s-au aratat a fi mai firave decat ai crede. Samsung are insa o explicatie pentru sensibilitatea exacerbata.

Galaxy Fold, un telefon prost: cat de tare si-a enervat posesorii care l-au primit in test

Primele exemplare de Galaxy Fold au ajuns in teste la redactori, vloggeri si bloggeri de pe intregul mapamond, iar experienta a fost traumatizanta pentru cei mai multi dintre ei. Telefonul de.

Un presedinte nu poate intra in propriul birou din cauza a... DOI SERPI! Desi suna hilar, SSSstirea a fost CONFIRMATA de un purtator de cuvant

George Weah, presedintele Liberiei, nu va putea sa intre in biroul sau pana la data de 24 aprilie din cauza ca doi serpi au patruns la parterul cladirii, astfel ca in prezent se deruleaza procedura de.

Gica Popescu va fi executat silit. Datoreaza o avere din cauza unei afaceri esuate

Lovitura uriasa pentru Gica Popescu. Fostul capitan al echipei nationale va fi executat silit, din cauza unei afaceri pe care a inceput-o in 2010 si care s-a dovedit a fi un esec. Potrivit Pro Sport,.

Cristian lucreaza in Anglia la o firma de curierat. Era blocat in trafic de o ora din cauza unui accident, cand a primit un telefon. A incremenit. E cel mai urat cosmar din viata unui om

Cristian lucreaza in Anglia la o firma de curierat. Era blocat in trafic de o ora din cauza unui accident, cand a primit un telefon. A izbucnit in lacrimi. Mai precis, iubita lui, Sorina, 24 de ani, isi.

Dezbaterea motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, amanata din nou

Dezbaterea si votul asupra motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL, au fost amanate din nou miercuri, in conditiile in car ministrul Justitiei se afla deja in sala de plen a Senatului.

O fetita de doar 11 ani a murit din cauza unei paste de dinti. Detaliul pe care parintii ei nu l-au vazut

O fetita de 11 ania murit dupa o reactie alergica la o pasta de dinti cu lapte. Denise Saldatedin California isi spala dintii cu sora ei de 15 ani cand a fugit din baie plangand si i-a spus .

Sputnik: Iordania isi retrage ambasadorul din Romania din cauza deciziei Guvernului Dancila de a muta ambasada israeliana de la Tel Aviv la Ierusalim

Iordania isi retrage ambasadorul din Romania din cauza deciziei guvernului roman de mutare a ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie organul de propaganda al Kremlinului, citand un ziar oficial al Regatului Hasemit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2718 seconds )