Libnet.ro
UNICEF

14:00

Problema Samsung cu telefonul revolutionar e o lectie vitala pentru toti

Playtech Playtech,
Problema Samsung cu telefonul revolutionar e o lectie vitala pentru toti

Samsung a promis, odata cu Galaxy S10, un telefon pliabil. Asta la sase ani dupa ce-a vorbit prima data despre un astfel de concept. Galaxy Fold n-a mai ajuns insa pe piata din cauza mai. continuă pe Playtech

Cum a reparat Samsung telefonul sau pliabil, Galaxy Fold

Procesul de reparare al lui Galaxy Fold a durat doua luni, iar compania coreeana este acum increzatoare ca va putea sa lanseze telefonul in timp util pentru a prinde perioada sarbatorilor.

Anunt pentru toti contribuabilii. Ce se intampla la ANAF, in luna iulie

Anunt nou din partea ANAF! Luna iulie este o luna mai speciala din cauza obligatiilor pe care le au romanii. Cum se vor efectua platile trimestriale pentru impozitul pe profit in aceasta luna? Anunt ANAF. Toti romanii sunt vizati Contribuabilii pot consulta agenda fiscala a lunii iulie pe site-ul oficial al ANAF, pentru a se .

Anunt important pentru toti soferii. Cum poti verifica rapid pretul benzinei si al motorinei, in statiile PECO

Soferii trebuie sa stie asta! A fost lansata platforma Monitorul Preturilor. Acum poti afla foarte simplu cat platesti pentru benzina sau motorina. Ce declara presedintele CC despre noua platforma? Platforma pentru Carburanti. Afla rapid ce pret are benzina si motorina! Platforma pentru Carburanti a fost lansata! Consiliul Concurentei organizeaza, in cursul zilei de luni, o .

Veste importanta pentru toti romanii. Ce se intampla cu pretul la gaze

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie a decis ieftinirea gazelor cu peste 5% pentru toti consumatorii in regim reglementat, incepand cu 1 iulie. Comitetul de reglementare al Autoritatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )