Libnet.ro
UNICEF

23:01

Social-democratii se reunesc din nou in sedinta Comitetului Executiv. Pregatirea congresului si noi reguli pentru alegerea presedintelui de partid - pe agenda discutiilor

Hotnews Hotnews,
 Social-democratii se reunesc din nou in sedinta Comitetului Executiv. Pregatirea congresului si noi reguli pentru alegerea presedintelui de partid - pe agenda discutiilor

Social-democratii se reunesc joi, in cea de-a treia sedinta a Comitetului Executiv din ultima luna, pentru a stabili detaliile privind organizarea congresului pentru alegerea unui nou presedinte. Liderii PSD se pregatesc sa modifice statutul partidului dar si programul de guvernare. in alta ordine de idei, dupa anuntul Vioricai Dancila de a candida la presedintia partidului, social-democratii urmeaza ca la congresul din 29 iunie sa legitimiteze actuala conducere care isi va asuma rezultatul alegerilor prezidentiale in toamna. continuă pe Hotnews

Vesti proaste despre sanatatea Gabrielei Firea. Unde si de ce va fi operata din nou sotia lui Pandele

Gabriela Firea se afla la Londra, alaturi de sotul ei, Florentin Pandele, pentru un consult medical. Primarul general al Capitalei va suferi o noua interventie chirurgicala la colon, dupa ce recent a mai trecut prin aceasta procedura. Gabriela Firea va fi operata din nou in urma cu 3 zile, Florentin Pandele anunta ca starea de .

Nou anunt despre taxa auto. Teodorovici a spus ca se vor aloca din nou bani pentru ANAF. Ce vor face cu ei

Eugen Teodorovici a facut noi declaratii despre Hotararea privind taxa auto. Executivul ar putea aproba in cursul zilei de miercuri Hotararea pentru alocarea unei sume suplimentare. Eugen Teodorovici, noi vesti despre taxa auto Eugen Teodorovici a fost intrebat daca procesul pentru returnarea taxei de auto s-a incheiat. Acesta a explicat faptul ca, momentan, este in [] .

Sistemul RO-ALERT a fost pus in functiune din nou. Oamenii, atentionati sa fuga din calea apelor in Curtea de Arges

Fenomenele extreme au lovit din nou Romania. in Curtea de Arges, vantul a smuls acoperisuri, iar grindina a acoperit strazile cu un strat de gheata. in Bistrita insa, a fost cod rosu de furtuna.

Facebook intampina din nou probleme

Reteaua Facebook intampina din nou probleme. Cei mai afectati sunt cei care folosesc pagini pentru afacerile lor. Utilizatorii se plang ca nu mai pot posta nimic de cateva zeci de minute. Noile.

Un fost condamnat, prins din nou in fapt! Ce a facut barbatul la doar cateva luni dupa eliberare

Un barbat care a fost eliberat conditionat in luna noiembre a anului trecuta fost retinut din nou. Barbatul de 38 de ani din Braila, eliberat conditionat in noiembrie anul trecut, dupa ce fusese.

Trump va mari din nou tarifele pentru importurile din China

Presedintele american Donald Trump a avertizat ca va mari din nou tarifele pentru importurile din China, daca presedintele Xi Jinping nu se va intalni cu el la summitul G20 din Japonia, transmite Bloomberg.

Viorica Dancila, din nou fata in fata cu Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri

In scurt timp, premierul Viorica Dancila se va fla din nou fata in fata cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri de la.

Codul Rutier 2019, modificat din nou. Cum poti pleca acum de la locul accidentului

Noile modificari ale Codului Rutier arata ca, in cazul unui accident, soferii pot pleca linistiti, fara mustrari. Ce trebuie sa ia la cunostinta conducatorii auto si care sunt situatiile in cauza? Cod Rutier 2019: Soferii pot pleca nepedepsiti de la locul accidentului Soferii care sunt implicati in diverse accidente rutiere pot pleca linistiti. in cazul [] .

Ministrul Razvan Cuc ameninta din nou constructorul de pe lotul 2 al Autostrazii Sebes - Turda: Aveti doua saptamani sa va cautati antreprenori seriosi

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a dat, joi, 13 iunie, un nou ultimatum companiei Aktor, constructorul lotului 2 al Autostrazii Sebes-Turda. Eu cred ca a trecut partea cu bataia de joc vizavi de romani.

Numarul restantierilor la banci a inceput din nou sa creasca: cum sa nu ajungi unul dintre ei

Numarul romanilor cu probleme in ceea ce priveste plata creditelor oferite de catre bancile din tara noastra a crescut in luna aprilie, dupa 6 luni consecutive de scadere. Ti-am pregatit in acest material si o serie de sfaturi simple pe care sa le iei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )