Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inteligenta artificiala care corecteaza poze din care lipsesc portiuni intregi

Playtech Playtech,
Inteligenta artificiala care corecteaza poze din care lipsesc portiuni intregi

Inteligenta artificiala face noi progrese in ceea ce priveste retusarea imaginilor, iar noul sistem facut de NVidia reuseste sa duca lucrurile mai departe. Aplicatiile de editare foto pe care le folosim in prezent inca n-au ajuns la nivelul la care sa fie in stare sa prelucreze corect imagini din care lipsesc elemente. Acestea se bazeaza []. continuă pe Playtech

Alibaba e cel mai nou jucator care vrea cipuri cu inteligenta artificiala

Alibaba, lider in comertul online din China, a anuntat ca extinde operatiunile hardware. Urmatoarea tinta: procesoarele cu inteligenta artificiala. Cipurile cu retele neurale, capabile sa foloseasca algoritmi de inteligenta artificiala, se vor dovedi cruciale pentru viitor. De la masini autonome la senzori si telefoane, vor fi peste tot. Din aceasta piata inca in dezvoltare, Alibaba [].

Fonduri europene pentru startupuri care dezvolta inteligenta artificiala (AI)

Startupuri si alte firme din Uniunea Europeana vor putea accesa fonduri europene pentru dezvoltarea de tehnologii in inteligenta artificiala, big data si roboti, printr-o suplimetare de buget la programul Orizont 2020, al Comisiei Europene.

Salariile expertilor in inteligenta artificiala iti arata ca ti-ai gresit meseria

Expertii in inteligenta artificiala sunt extrem de cautati. Din pacate, nu sunt foarte multi, deci cererea nu este onorata. Asa se explica si salariile oferite de Elon Musk, care depasesc cu mult milionul. Laboratorul de cercetare a lui Elon Musk OpenAI -organizatie non-profit- isi plateste expertii in AI regeste. New York Times a raportat ca, [].

Romania semneaza Pactul european privind inteligenta artificiala

Romania va semna Pactul Uniunii Europene privind inteligenta artificiala, tehnologia blackchain si radarul pentru inovare, a decis, astazi, Guvernul, care a adoptat in acest sens un memorandum, informeaza News. ro.

CIA vrea sa renunte la spionii traditionali in favoarea unor masinarii care functioneaza pe baza de inteligenta artificiala

Ritmul in care tehnologia AI se dezvolta este unul extrem de rapid, iar viitorul nostru, ca specie, incepe sa arate din ce in ce mai diferit fata de ce ne imaginam odinioara. Potentialul AI este nelimitat, insa mai sunt cateva etape de parcurs pana la dezvoltarea unei masinarii pe deplin constienta de propria-i existenta, asa cum vedem in serialul Westworld.

INTERACTIV Aplicatia prin care raportam problemele din Bucuresti. Gunoi, gropi, trotuare sparte, marcaje lipsa, cladiri care stau sa cada? Pune-le pe harta!

Gropi pe strazi, trotuare crapate, cladiri darapanate, marcaje lipsa, treceri de pietoni netrasate, masini care blocheaza trotuare, copaci taiati, refugii si statii deteriorate, gunoaie aruncate aiurea, santiere fara placute de informare - sunt doar cateva dintre problemele cu care bucurestenii si cei din imprejurimile Capitalei se confrunta zilnic. HotNews. ro lanseaza aplicatia prin care cititorii pot semnala direct pe harta, cu fotografii cu tot, incidentele si problemele pe care le observa in oras.

Amenzi de pna la 2000 lei pentru cei care dau afara din spatii publice mame care alapteaza - proiect adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni, in calitate de prima camera sesizata, un proiect de lege care prevede amenzi intre 100 si 2. 000 lei pentru persoanele care evacueaza din spatii publice o mama care alapteaza, informeaza Agerpres.

Amenzi de pna la 2000 lei pentru cei care scot afara din spatii publice mame care alapteaza - proiect adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni, in calitate de prima camera sesizata, un proiect de lege care prevede amenzi intre 100 si 2. 000 lei pentru persoanele care evacueaza din spatii publice o mama care alapteaza, informeaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )