Libnet.ro
UNICEF

11:45

Locuiesti in acest sector din Bucuresti? E grav, iti iei amenda si nici nu-ti dai seama

Playtech Playtech,
Locuiesti in acest sector din Bucuresti? E grav, iti iei amenda si nici nu-ti dai seama

Primaria sectorului 3 a gasit o solutie pentru a aduce mai multi bani la bugetul primariei. Astfel, toti cei care arunca ambalaje, sticle sau mucuri de tigara pe jos vor primi amenzi drastice. Avem probleme cu costurile. Dar si asa consider ca este in neregula ca banii din amenzi sa-i folosim in alte scopuri decat [] . continuă pe Playtech

Magda se afla in tramvaiul 41 din Bucuresti, cand a auzit doua fete vorbind despre relatia uneia dintre ele. Ti se pare ireal!

Magda se afla in tramvaiul 41 din Bucuresti, cand a auzit doua fete vorbind despre relatia uneia dintre ele. Se pare ca aceasta devenise din ce in ce mai serioasa, asa ca tanara se pregatea sa faca un.

Apar noi informatii despre violatorul in serie din Bucuresti. Imagini de la locul violurilor - VIDEO

Apar noi informatii despre violatorul in serie din Bucuresti. Barbatul de 61 de ani a fost condamnat la 12 ani de inchisoare, in 2014, tot pentru viol, si a fost eliberat conditionat in luna noiembrie a.

Firea vrea ca mai multe lacuri din Bucuresti sa fie transferate Primariei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, doreste ca municipalitatea sa preia mai multe lacuri din Bucuresti pentru modernizarea zonelor respective.

Iulian are 61 de ani si e de ani buni in inchisoare. Barbatul din Bucuresti este un temut violator. Ascundea dupa gratii o cutie de ness care il ajuta sa stranga bani. Ce facuse de fapt

E incredibil ce ascundea in celula Iulian Fenzel, cunoscut drept avocatul infractorilor. Ingenios din fire, temutul violator in serie isi confectionase dintr-o cutie de ness o instalatie cu care fabrica.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 26 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,43 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,25. S2 - CLOR LIBER:0,43 mg/l; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 25 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,43 mg/l; pH 7,59; TURBIDITATE: 0,49. S2 - CLOR LIBER:0,41 mg/l; pH.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )