Libnet.ro
UNICEF

18:30

EXCLUSIV Arbitrul TAS a explicat ce urmeaza pentru Sebastian Coltescu dupa derapajul rasist. Cand se ia decizia finala

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Arbitrul TAS a explicat ce urmeaza pentru Sebastian Coltescu dupa derapajul rasist. Cand se ia decizia finala

Sebastian Coltescu este atacat din toate directiile dupa scandalul de rasism pe care l-a provocat la Paris. Arbitru de rezerva la partida PSG Basaksehir, Coltescu a folosit expresia ala negru in incercarea de a-l identifica pe Pierre Webo. Intentia era de a-i transmite centralului Hategan ca secundul turcilor trebuia eliminat pentru proteste. Webo a . continuă pe Playtech

Reactiile virulente ale presei din Turcia dupa incidentul de pe Parc des Princes: Pedeapsa istorica pentru Sebastian Coltescu

Presa turca a relatat pe larg despre incidentul de pe Parc des Princes, jurnalistii fiind de parere ca Sebastian Coltescu trebuie sa primeasca o sanctiune istorica pentru rasism.

Sebastian Coltescu se apara: N-am spus negro, nu l-am jignit

Arbitrul Sebastian Coltescu a explicat ce s-a intamplat, marti seara, in timpul meciului de la Paris, o partida banala de fotbal transformata intr-un scandal international.

CTP, reactie la scandalul unde arbitrul Sebastian Coltescu este acuzat de rasism: A-l acuza de rasism pe acest domn e prea mult si prea nobil pentru persoana lui. E vorba de meltenism, de ghiolbanie!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reactionat la scandalul momentului, in care arbitrul Sebastian Coltescu este acuzat de rasism, dupa ce marti seara, inmeciul PSG Istanbul Basaksehir, din ultima.

Meciul lui PSG din Liga Campionilor, intrerupt din cauza lui Sebastian Coltescu. Arbitrul roman l-a numit negru pe Demba Ba, atacantul lui Istanbul Basaksehir (VIDEO)

Jucatorii lui Istanbul Basaksehir au parasit terenul in prima repriza a duelului cu Paris Saint-Germain din Liga Campionilor, de marti seara, dupa ce arbitrul roman Sebastian Coltescu i-a adresat o remarca.

Atacat din toate partile, Sebastian Coltescu si-a gasit si un aliat: E un baiat bun, il cunosc. Sper sa iasa cu fruntea sus din treaba asta

Sebastian Coltescu este atacat din toate partile dupa incidentul considerat rasist de la meciul dintre PSG si Basaksehir. in acest moment dificil al carierei, arbitrul roman si-a gasit si un aliat: E un baiat bun, il cunosc.

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa ce a fost acuzat de rasism. Cum se apara

Sebastian Coltescu a ajuns in centrul unui scandal urias, dupa acuzele de rasism care i-au fost aduse in Champions League. Rezerva pentru Ovidiu Hategan in partida PSG Basaksehir, arbitrul din Craiova a vrut sa indice ca un oficial de pe banca turcilor ar trebui eliminat. Cel vizat era Pierre Webo, pentru identificarea caruia, Coltescu .

Marius Sumudica, despre Sebastian Coltescu: Cred ca aseara, din punct de vedere profesional, a incheiat cu arbitrajul si s-a sinucis

Tehnicianul echipei Gaziantep FK, Marius Sumudica, a declarat, miercuri, la Digi Sport, ca pentru arbitrul Sebastian Coltescu este incheiata cariera dupa gafa de la meciul PSG Istanbul BB. Sumudica l-a criticat si pe alt membru al brigazii lui Ovidiu Hategan, Octavian Sovre, spunand ca acesta este foarte arogant.

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa incidentul de la meciul PSG-Istanbul Basaksehir: imi pare rau pentru neintelegere. Intentia mea nu a fost sa fiu rasist

Arbitrul Sebastian Coltescu are o prima reactie dupa incidentul rasist in care a fost implicat, marti seara, la meciul dintre Paris Saint-Germain si Istanbul Basaksehir. intr-o postare pe contul sau de.

Ilie Nastase sare in apararea lui Sebastian Coltescu: Nu e rasism! Daca ei ne spun noua albi, noi cum sa le zicem lor?

Scandalul de la meciul de Liga Campionilor dintreParis Saint-GermainsiIstanbul Basaksehir, in care a fost implicat arbitrul Sebastian Coltescu a starnit numeroase controverse in randul.

Sebastian Coltescu, aparat de John Barnes: Cum altfel putea descrie o persoana neagra?! Micah Richards: Cand chiar e rasism, nu avem cu adevarat o reactie

Arbitrul Sebastian Coltescu a ajuns in centrul unui imens scandal international dupa ce, la meciul dintre Paris Saint Germain si Istanbul Basaksehir, s-a referit la fostul international camerunez Pierre Webo,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )