Libnet.ro
UNICEF

01:05

Leguma care este sfanta pentru sanatate. E antibioticul naturii

Playtech Playtech,
Leguma care este sfanta pentru sanatate. E antibioticul naturii

De data aceasta iti prezentam o leguma extraordinara pentru sanatate, denumita si antibioticul naturii. Radacina acestei legume are numeroase beneficii, find adesea comparata cu ghimbirul. Leguma care este sfanta pentru sanatate Dar superputerea acestei plante este ascunsa chiar in radacina miraculoasa, ca un morcov alb. Hreanul, caci despre el este vorba, este folosit de secole . continuă pe Playtech

Profesorul Alexandru Rafila, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea de sanatate a candidatului PSD la functia de premier al Romaniei

Profesorul Alexandru Rafila a fost depistat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Reprezentantul Romaniei la OMS se afla in izolare, dupa ce sotia s-a a fost confirmata cu COVID-19, in urma cu cateva.

Muschi de vita cu legume. Care este reteta secreta a lui Chef Sorin Bontea

Reteta perfecta pentru vineri seara muschi de vita cu legume. Care este modul de preparare al celebrului chef Sorin Bontea? Ai mai jos ingredientele, cantitatile si secretul care sigur te va ajuta sa le oferi celor dragi o cina spectaculoasa. Reteta lui Sorin Bontea pentru muschi de vita cu legume Chef Sorin Bontea vine .

DOCUMENT: Guvernul aproba astazi proiectul de hotarare prin care este prelungita starea de alerta cu inca 30 de zile

Guvernul se reuneste vineri in sedinta, de la ora 10. 00, pentru a a aproba proiectul de hotarare prin care este prelungita starea de alerta pe teritoriul Romaniei cu inca 30 de zile, incepand din 14 decembrie, a anuntat seful DSU Raed Arafat, potrivit News.

Barna: Suntem hotarati sa dezbatem cat timp este nevoie pentru ca mandatul reformist dat de alegatorii USR-PLUS sa se regaseasca semnificativ in programul si structura Guvernului

Copresedintele USR-PLUS spune ca la discutiile de la Cotroceni cu presedintele Iohannis, la care au luat parte si Ludovic Orban si Kelemen Hunor, nu s-a discutat despre pozitii sau nominalizari de ministri, fiind discutate doar alternative posibile de calendar pentru finalizarea negocierilor care incep sambata. ) suntem hotarati sa dezbatem cat timp este nevoie pentru a ne asigura ca mandatul reformist dat de alegatorii USR PLUS se va regasi in mod semnificativ in programul si structura guvernului si a viitorului parlament, afirma Barna.

Doctorul Biancai Dragusanu si al Nicoletei Luciu, condamnat la inchisoare. Este halucinant pentru ce este acuzat

Calin Dobos, medicul estetician al vedetelor, a fost prins de politisti cand incerca sa fuga din tara. Doctorul Biancai Dragusanu si al Nicoletei Luciu fusese condamnat la inchisoare, iar acuzatia adusa este una halucinanta. De ce a fost condamnat la inchisoare Calin Dobos in varsta de 46 de ani, Calin Dobos, doctorul Biancai Dragusanu si .

Anuntul despre casele nationale de pensii care schimba totul pentru pensionari. Violeta Alexandru a decis

Dupa ce a explicat modul in care vor creste veniturile batranilor, Violeta Alexandru a facut anuntul despre casele nationale de pensii care schimba totul pentru pensionari. Iata ce vrea sa faca, de fapt, ministrul Muncii. Violeta Alexandru, anunt despre casele nationale de pensii Daca zilele trecute, explica modul in care vor creste veniturile pensionarilor pana .

Un asistent medical de la Spitalul de Copii din Timisoara este cercetat pentru agresiune sexuala. Marturii ale victimelor: Mi-a pus mana la ceafa si m-a strans

Situatie neobisnuita laSpitalul Louis Turcanu din Timisoara. Trei mame care au avut copiii internati in aceasta unitate medicalasustin ca au fost agresate de Dan Raicu, un asistent medical, care.

Goldie Hawn si Kurt Russell, poveste de iubire de 37 de ani! Care este secretul?

Desi nu sunt casatoriti cu acte, Goldie Hawn si Kurt Russell formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Traiesc deja de 37 de ani o frumoasa poveste de iubire. Care este secretul lor? .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )