Libnet.ro
UNICEF

00:07

Medicamentul folosit de romani care dispare din farmacii. E periculos, nu il consuma daca il ai

Playtech Playtech,
Medicamentul folosit de romani care dispare din farmacii. E periculos, nu il consuma daca il ai

Un medicament pe care multi romani il au in trusa lor de medicamente va disparera in curand din farmaciile din tara. Acesta desi pare inofensiv, e foarte periculos. Cei care inca il poseda ar trebui sa nu-l consume. Medicamentul care dispare din farmacii Romanii sunt adeptii tratamentelor dupa ureche, iar totusi important ar fi macar . continuă pe Playtech

Medicul Adrian Marinescu, printre primii romani care se vor imuniza impotriva COVID-19: Astept cu nerabdare, e mai degraba vorba de un mesaj. Ma astept ca lucrurile sa se desfasoare foarte bine

Doctorul Adrian Marinescu, medic infectionist la Institutul Matei Bals din Bucuresti, este nerabdator sa fie printre primii romani care se vaccineaza impotriva noului coronavirus. Acesta se afla pe.

Medicul infectionist Carmen Dorobat, printre primii romani care s-au vaccinat impotriva COVID-19

Celebrul medic infectionist, Carmen Dorobat s-a vaccinat cu serulanti-COVID-19, duminica dimineata, fiind printre primele persoane din Romania care se imunizeaza. Fostul manager al Spitalul de.

SUA: Toti pasagerii care vin din Marea Britanie cu avionul trebuie sa prezinte un test negativ pentru COVID-19 de luni

Guvernul SUA va solicitapasagerilor care ajung pe calea aeruluidin Marea Britanie trebuie sa prezinteun test negativ pentru COVID-19. Masura se aplica de luni, 28 decembrie. Testul nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )