Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mircea Badea sare in ajutorul lui Coltescu. De ce sustine ca nu este rasism ce a spus arbitrul

Playtech Playtech,
Mircea Badea sare in ajutorul lui Coltescu. De ce sustine ca nu este rasism ce a spus arbitrul

Mircea Badea ii ia apararea lui Sebastian Coltescu, dupa scandalul de rasism pe care craioveanul l-a provocat la Paris. Arbitru de rezerva la partida PSG Basaksehir, Coltescu a folosit expresia ala negru in incercarea de a-l identifica pe Pierre Webo. Intentia era de a-i transmite centralului Hategan ca secundul turcilor trebuia eliminat pentru proteste. continuă pe Playtech

Mircea Badea, declaratii acide dupa ce Sebastian Coltescu a fost acuzat de rasism: Reactia echipei turce e de nino-nino

Mircea Badea a prezentat, marti noapte, o alta perspetiva asupra scandalului international in care este implicat arbitrul roman Sebastian Coltescu. La minutul 16 al partidei dintre Paris Saint Germain.

Cum isi bate joc Dani Mocanu de Politia Romana. Pana si Mircea Badea e stupefiat

Incredibil cum isi bate joc Dani Mocanu de Politia Romana. Mircea Badea este stupefiat de tupeul manelistului. La ce gest a recurs cantaretul dupa scandalul cu leul, vedeti in articolul de mai jos. Dani Mocanu, postare halucinanta pe reteaua de socializare. Ce isi doreste manelistul de Mos Nicolae Cantaretul de manele Dani Mocanu isi bate .

Mircea Badea, dupa demisia premierului Orban: O forma de viata iresponsabila si debila

Mircea Badea a taxat gestul premierului Ludovic Orban de a demisiona din functia de premier, dupa rezultatul sub asteptari obtinut de Partidul National Liberal in alegerile parlamentare.

Mircea Badea, moment inedit in direct: Dani Mocanu sfideaza din nou

Mircea Badea a avut parte de o surpriza in timp ce prezenta cele mai noi informatii, la Editia speciala de duminica dupa-amiaza. Pe prompter a aparut o stire despre controversatul manelist Dani Mocanu, fapt care l-a descumpanit pentru cateva momente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )