Libnet.ro
UNICEF

11:45

Noi restrictii dure pentru locuitorii Capitalei. Ce se va intampla in supermarketuri chiar inainte de sarbatori

Playtech Playtech,
Noi restrictii dure pentru locuitorii Capitalei. Ce se va intampla in supermarketuri chiar inainte de sarbatori

Noi restrictii se anunta pentru bucuresteni, inaintea sarbatorilor de iarna. in contextul pandemiei de COVID-19 si al mentinerii unui numar mare de imbolnaviri, autoritatile ar putea interzice folosirea unui obiect extrem de folosit in supermarketuri. Aceasta decizie urmeaza sa fie luata in cel mai scurt timp, fiind considerata o masura de preventie impotriva transmiterii noului . continuă pe Playtech

California adopta restrictii dure din cauza COVID-19. New York ordona extinderea capacitatii spitalelor

California a adoptat luni restrictii dure din cauza Covid-19, ordonand oamenilor sa stea acasa si inchiderea magazinelor neesentiale, in timp ce statul New York a cerut spitalelor sa mareasca numarul de paturi cu 25%, in conditiile in care Statele Unite sa pregatesc pentru o noua crestere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus in timpul sarbatorilor, transmite Reuters.

Noi restrictii pentru romani, de Sarbatori. Premierul interimar Ciuca tocmai a facut anuntul

Dupa un Psste petrecut in stare de urgenta, romanii asteapta cu mare nerabdare Craciunul si Revelionul. Din pacate, vestile nu sunt bune deloc. Premierul interimar Nicolae Ciucaa anuntat noi restrictii de Sarbatori. Au fost anuntate restrictii pentru Sarbatori Vesti rele pentru romani. Premierul interimar Nicolae Ciuca a facut anuntul legat de noi restrictii de Sarbatori.

Coronavirus Germania: Angela Merkel cere introducerea unor noi restrictii si in perioada sarbatorilor de iarna

Cancelarul german Angela Merkel a cerut miercuri implementarea de noi restrictii pentru combaterea coronavirusului in intreaga Germanie dupa ce masurile in vigoare s-au dovedit insuficiente pentru controlarea numarului de infectii, relateaza Euronews.

Noi restrictii in magazine, in perioada cumparaturilor de Sarbatori. Poate fi limitat numarul de clienti

Vineri, 11 decembrie, Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu si Primarul General, Nicusor Dan, vor adopta noi masuri legate de activitatea mall-urilor si supermarket-urilor in cea mai aglomerata perioada din an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )