Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Coltescu, la un pas de suicid. Ce drama l-a marcat pe viata

Playtech Playtech,
Sebastian Coltescu, la un pas de suicid. Ce drama l-a marcat pe viata

Sebastian Coltescu a fost la un pas de suicid, in anul 2008. Ce drama l-a marcat pe viata pe arbitrul care a umbrit toata etapa din Liga Campionilor dupa ce a folosit cuvantul negru, pentru a identifica un membru din stafful clubului Istanbul Basaksehir, vedeti in articolul de mai jos. Sebastian Coltescu, doua tentative de . continuă pe Playtech

De ce il apara Ilie Nastase pe Sebastian Coltescu. Are dreptate sau nu?

Ilie Nastase ii ia apararea arbitrului Sebastian Coltescu in scandalul in care acseta este acuzat de rasism. Daca are dreptate sau nu, cititi in randurile din articolul de mai jos. Ilie Naasatse a sarit in apararea lui Sebastian Coltescu, acuzat de rasism. Daca ei ne spun noua albi, noi cum sa le zicem lor? Ilie .

EXCLUSIV Arbitrul TAS a explicat ce urmeaza pentru Sebastian Coltescu dupa derapajul rasist. Cand se ia decizia finala

Sebastian Coltescu este atacat din toate directiile dupa scandalul de rasism pe care l-a provocat la Paris. Arbitru de rezerva la partida PSG Basaksehir, Coltescu a folosit expresia ala negru in incercarea de a-l identifica pe Pierre Webo. Intentia era de a-i transmite centralului Hategan ca secundul turcilor trebuia eliminat pentru proteste. Webo a .

Sebastian Coltescu, aparat de un fotbalist de culoare in scandalul momentului. Ce a zis

Sebastian Coltescu este atacat din toate directiile dupa scandalul de rasism pe care l-a provocat la Paris. Arbitru de rezerva la partida PSG Basaksehir, Coltescu a folosit expresia ala negru in incercarea de a-l identifica pe Pierre Webo. Intentia era de a-i transmite centralului Hategan ca secundul turcilor trebuia eliminat pentru proteste. Webo a .

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa ce a fost acuzat de rasism. Cum se apara

Sebastian Coltescu a ajuns in centrul unui scandal urias, dupa acuzele de rasism care i-au fost aduse in Champions League. Rezerva pentru Ovidiu Hategan in partida PSG Basaksehir, arbitrul din Craiova a vrut sa indice ca un oficial de pe banca turcilor ar trebui eliminat. Cel vizat era Pierre Webo, pentru identificarea caruia, Coltescu .

Kamara: Sebastian Coltescu nu merita acest tratament. Ca romani, am fost jigniti de nenumarate ori in Sport si nu s-a luat atitudine Romania e o Tara Multiculturala

Kamara Ghedi s-a remarcat, joi, printr-o reactie echilibrata in scandalul declansat la nivel international dupa o remarca facuta de arbitrul roman Sebastian Coltescu la meciul PSD- Basaksehir. Artistul a.

Marius Sumudica, despre Sebastian Coltescu: Cred ca aseara, din punct de vedere profesional, a incheiat cu arbitrajul si s-a sinucis

Tehnicianul echipei Gaziantep FK, Marius Sumudica, a declarat, miercuri, la Digi Sport, ca pentru arbitrul Sebastian Coltescu este incheiata cariera dupa gafa de la meciul PSG Istanbul BB. Sumudica l-a criticat si pe alt membru al brigazii lui Ovidiu Hategan, Octavian Sovre, spunand ca acesta este foarte arogant.

Ilie Nastase sare in apararea lui Sebastian Coltescu: Nu e rasism! Daca ei ne spun noua albi, noi cum sa le zicem lor?

Scandalul de la meciul de Liga Campionilor dintreParis Saint-GermainsiIstanbul Basaksehir, in care a fost implicat arbitrul Sebastian Coltescu a starnit numeroase controverse in randul.

Partidul AUR il apara pe Sebastian Coltescu, in scandalul de rasism: Este o victima a unei campanii agresive de denigrare

Partidul AUR il apara pe Sebastian Coltescu, acuzat de rasism, in cadrul meciului PSG - Istanbul Basaksehir, din UEFA Champions League. Noua formatiune politica a reactionat in online, pe pagina.

Recep Erdogan, presedintele Turciei, s-a implicat in cazul de rasism al lui Sebastian Coltescu. Romania, intr-un scandal diplomatic?

Cazul de rasism ce-l are in centru pe Sebastian Coltescu, arbitru de rezerva la meciul PSG - Istanbul Basaksehir, este tratat cu mare seriozitate chiar si la cele mai inalte nivele. Dupa ce oficialul.

Sebastian Coltescu, aparat de John Barnes: Cum altfel putea descrie o persoana neagra?! Micah Richards: Cand chiar e rasism, nu avem cu adevarat o reactie

Arbitrul Sebastian Coltescu a ajuns in centrul unui imens scandal international dupa ce, la meciul dintre Paris Saint Germain si Istanbul Basaksehir, s-a referit la fostul international camerunez Pierre Webo,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2752 seconds )