Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce Windows 7 a devenit, din cel mai popular sistem Microsoft, o problema imensa

Playtech Playtech,
De ce Windows 7 a devenit, din cel mai popular sistem Microsoft, o problema imensa

In ultimii 20 de ani, Microsoft a avut doua sisteme de operare populare: Windows XP si Windows 7. Cel din urma inca e folosit de-un numar imens de computere. Si asta nu poate insemna decat. continuă pe Playtech

Cel mai greu copil din lume a murit la 21 de ani

Dzhambulat Khatokhov a intrat, in 2003, la patru ani, in Guinness World Records, cand a fost recunoscut drept cel mai greu copil din lume. Baiatul s-a stins pe 29 decembrie 2020.

Adrian Vancica, actor din Las Fierbinti: E o prostie sa-ti doresti sa fii cel mai bun intr-un domeniu

Adrian Vancica a stiut dintotdeauna ca vrea sa devina actor, insa nu si-a propus niciodata sa fie cel mai bun. I se pare, pur si simplu, un consum de energie mult prea mare pentru un titlu atat de efemer, dupa cum a explicat intr-un interviu pentru Weekend Adevarul.

Alin Alexuc, desemnat cel mai bun luptator roman din 2020

Alin Alexuc-Ciurariu, campion european la greco-romane, a fost ales cel mai bun luptator roman al an.

Cel mai surprinzator mesaj al . iti vor da lacrimile

Cum este ultima zi a anului 2020, multe dintre vedete au dorit sa transmita fanilor cateva cuvinte. Printre persoanele publice care au facut asta se numara si care a postat, pe contul de Instagram, un mesaj de-a dreptul surprinzator. Ce mesaj a transmis fanilor Dupa un an greu pentru intreaga lume, .

Digi24: Cele doua afaceri cu care un chinez a castigat 7 miliarde $ in cateva luni si a devenit cel mai bogat asiatic. Una din ele este cu apa

Asia are o noua cea mai bogata persoana datorita unei companii producatoare de vaccinuri si a unei firme de imbuteliat apa.

Un tanar accidentat grav la coloana a putut sa mearga a doua zi dupa operatie. Interventie efectuata cu cel mai performant robot din lume VIDEO

Robotul MAZOR X este cel mai performant sistem robotizat existent in lume la ora actuala pentru chirurgia spinala, iar Spitalul de Neurochirurgie din Iasi este singura unitate din tara si a doua din Europa care detine o astfel de tehnologie.

Dolarul a scazut miercuri la cel mai redus nivel din mai mult de doi ani

Euro, dolarul australian si cel neo-zeelandez au atins miercuri maxime ale ultimilor peste doi ani fata de dolarul american, investitorii anticipand ca autoritatile din Statele Unite vor lua noi masuri de sustinere a economiei, pozitionandu-se pentru volumul scazut al tranzactiilor de la sfarsitul anului.

Radu Tincu: Discutam de o evolutie usor favorabila, cel mai probabil ca urmare a respectarii masurilor de protectie Dupa sarbatori, insa, peste tot se constata o usoara tendinta de crestere a infectarilor

In Romania, numarul pacientilor care se afla internati in sectiile de ATI a ramas unul constant, desi testele variaza de la o zi la alta. Medicii sunt de parere ca situatia din spitale indica o tendinta.

O catastrofa este pe cale sa se intample. Acesta va fi cel mai mare dezastru ecologic din toate timpurile

Ne confruntam cu poluarea din ce in ce mai puternica, iar ecosistemele marine nu fac exceptie de la mediile care au de suferit din plin din cauza schimbarilor climatice si a incalzirii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )