Libnet.ro
UNICEF

14:47

Aplicatia care iti evalueaza durerea mai bine decat o faci tu

Playtech Playtech,
Aplicatia care iti evalueaza durerea mai bine decat o faci tu

In prezent, principalul instrument pentru a evalua durerea unui pacient este ca acesta sa o clasifice pe o scara de la zero la zece sau sa o descrie cu ajutorul anumitor cuvinte si fraze. Aceste metode sunt folosite de foarte mult timp, insa reprezinta un sistem cat se poate de ineficient. Multi pacienti spun ca []. continuă pe Playtech

Sindicalist: Femeile vor primi pensii mult mai mici decat ale barbatilor dupa noua lege a pensiilor

Noua lege a pensiilor, care va fi supusa joi dezbaterii publice, va face mari diferente de venituri intre barbati si femei, acestea din urma putand primi lunar venituri cu pana la 30% mai mici decat cele ale barbatilor, sustine Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa.

STUDIU: Romanii care muncesc in strainatate inchiriaza, cand se intorc in tara, masini mai scumpe decat strainii, dar doar o parte din ei si le permit

Romanii care muncesc in strainatate inchiriaza, cand se intorc in tara, masini mai scumpe decat strainii care vin in vacante in Romania, o treime dintre ei dorind sa inchirieze automobile BMW, Mercedes sau Audi, potrivit unui studiu al Enterprise Romania, compania de inchirieri auto care face parte din grupul Eurolines, detinut de omul de afaceri Dragos Anastasiu.

Femeile vor primi pensii MAI MICI decat barbatii. Lider de sindicat: Noua LEGE discrimineaza mamele

Presedintele Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, atrage atentia ca nou Lege a pensiilor discrimineaza femeile. Vor primi si cu 30% mai putin decat barbatii, spune Hossu pentru.

Lider de sindicat: Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici

Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici chiar si cu 30% fata de barbati, daca statul nu le va acorda alte compensatii, a declarat, joi, pentru Agerpres, presedintele.

Scapa de credintele negative care iti distrug viata. Iata cum

M-am nascut perfecta. Restul sunt doar credinte pe care le-am adoptat Acum nu mai cred in ele. Aleg sa cred ca sunt intreaga si perfecta Caron Goode Te-ai intrebat vreodata de ce unii parinti isi.

Caru' cu vedete: Tudor Chirila, dupa incidentele violente de la mitingul diasporei: Instigatorii trebuie izolati. O Romnie normala nu se obtine prin violenta; Asa o curteaza Philipp Plein pe Bianca Dragusanu de mai bine de patru luni; Lavinia Petrea a na

Florin Piersic, declaratia care i-a cutremurat pe toti! Mai am putin si mor!Florin Piersic a impresionat pe toata lumea in momentul in care si-a luat ramas bun de la. Tom Hardy a marturisit ca vrea sa renunte la actorie. Cunoscutul actor britanic a facut dezvaluirea intr-un interviu.

In ultimii 12 ani, romanii din strainatate au finanatat economia mai mult decat investitiile straine directe

Protestul din 10 august a starnit numeroase controverse. Tema principala este daca au sau nu dreptul romanii plecati din tara sa emita pretentii cu privire la deciziile care se iau la Bucuresti. Argumentele contra sunt legate de faptul ca.

In ultimii 12 ani, romanii din strainatate au finantat economia mai mult decat investitiile straine directe

Protestul din 10 august a starnit numeroase controverse. Tema principala este daca au sau nu dreptul romanii plecati din tara sa emita pretentii cu privire la deciziile care se iau la Bucuresti. Argumentele contra sunt legate de faptul ca.

Asiguratorii platesc mai bine si mai repede asigurarile RCA

Primele trei luni ale anului au adus schimbari vizibile in relatia dintre asiguratorii politelor RCA, dar si in topul celor mai populare companii ce activeaza in piata din Romania. Cel mai important pentru sofer este ca, in cazul unui accident, sumele sunt recuperate mai repede.

E OFICIAL: Statul a stabilit lista finala cu pensionarii care vor primi bani mai multi. Vezi daca esti si tu pe lista...

Potrivit proiectului Legii pensiilor lansat joi in dezbatere publica de Ministerul Muncii, persoanele care au realizat stagiul complet de cotizare au dreptul la pensie pentru limita de varsta, cu reducerea.

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )