Libnet.ro
UNICEF

13:15

Facebook a inchis mai multe pagini, grupuri si conturi din Iran folosite pentru influentarea politicii din SUA si Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Facebook a inchis mai multe pagini, grupuri si conturi din Iran folosite pentru influentarea politicii din SUA si Marea Britanie

Facebook a anuntat ca a inchis 82 de pagini, grupuri si conturi din Iran folosite pentru influentarea politicii din SUA si Marea Britanie cu mesaje despre imigratie si relatii interasiale. continuă pe Adevărul

Mai multe organizatii media cer demiterea urgenta a Doinei Gradea, presedinte-director general al TVR. Care sunt motivele

Mai multe organizatii media cer demiterea urgenta a Doinei Gradea, presedinte - director general al TVR, invocand mai multe cazuri de cenzura si intimidare in televiziunea publica.

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, joi, mai multe avertizari cod galben de vant puternic valabile pentru 23 de judete din intreaga tara. Este vizata zona montana unde rafalele vor depasi o suta de kilometri la ora si.

Compania Damen, cu afaceri importante in Romania, implicata intr-un scandal de coruptie: A dat mita prin intermediari catre mai multe Guverne straine

Compania Damen Shipyard, cel mai constructor de nave din Olanda cu prezenta importanta si pe piata romaneasca, este implicat intr-un urias scandal dupa ce a facut afaceri in mai multe state cu intermediari co.

Mai multe persoane cazate la o pensiune din Brasov au ajuns la spital cu suspiciune de toxiinfectie alimentara

Sapte persoane cu suspiciune de toxiinfectie alimentara, cazate la o pensiune din Bran, au fost transportate, vineri dimineata, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Brasov, a precizat purtatorul de cuvant.

Masura radicala luata de Facebook

Facebook a anuntat vineri stergerea a 82 de pagini, grupuri si conturi din retea, urmarite de peste un milion de utilizatori americani si britanici, pentru a combate dezinformarea, transmite.

Atac armat in Statele Unite. Sunt mai multe victime

Un atacator a deschis sambata focul intr-o sinagoga din orasul Pittsburgh din statul american Pennsylvania. Cel putin patru persoane au fost ucise. Mai inainte, autoritatile locale au anuntat ca.

Avertizarile specialistilor in masini second-hand: Samsarii spun ca romanii vor masini cu kilometri putini, cat mai multe dotari, un pret cat mai mic

O statistica facuta de reprezentantii unei platforme online, care ofera istoricul de kilometri si daune al unei masini second-hand pe baza seriei de sasiu, arata o concluzie ingrijoratoare: 7 din 10 masini second-hand au avut kilometri dati inapoi.

Aproape 7.000 de profesori romani au plecat peste hotare. Tara care a atras cele mai multe cadre didactice

Aproape 7. 000 de cadre didactice au plecat din tara in ultimii 20 de ani, din Romania si au solicitat recunoasterea profesiei in tarile din Uniunea Europeana, arata un raport al Comisiei Europene. Mai mult de jumatate dintre acestia au emigrat in Marea Britanie.

Atac armat intr-o sinagoga din SUA: Sunt mai multe victime(VIDEO)

Un atacator a deschis focul sambtata intr-o sinagoga din orasul american Pittsburgh. Atacul a avut loc in jurul orei locale 10, la sinagoga Tree of Life Congregation, in timpul unei.

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, vineri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic cu rafale de pana la 100 de km/h in sapte judete din Muntenia si Moldova, valabile in urmatoarele doua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )