Libnet.ro
UNICEF

07:16

Google a reusit, in 20 de ani, sa domine lumea si asta nu e o gluma

Playtech Playtech,
Google a reusit, in 20 de ani, sa domine lumea si asta nu e o gluma

Google aniverseaza 20 de ani de existenta, iar cu ocazia asta, ar fi bine sa vezi cateva cifre, care-ti arata cat de puternica a devenit compania. Google are opt produse care sunt folosite. continuă pe Playtech

Google aniverseaza 20 de ani si iti aminteste asta cu un Doodle

Noul Doodle de la Google iti atrage atentia asupra unui eveniment important si vine cu o premiera pe care nu o vei uita curand. Este foarte usor sa te entuziasmezi la un Google Doodle. in.

Google la 20 de ani: Cum arata garajul n care a functionat primul birou al companiei

Pe 27 septembrie, Google sarbatoreste 20 de ani, ocazie cu care invita pe toata lumea la o calatorie in timp. Mai precis intr-o vizita virtuala in Street View in garajul in care a functionat primul birou Google. Acesta a fost refacut sa arate aproape exact ca acum 20 de ani septembrie 1998), cand fondatorii Google Sergey Brin si Larry Page au deschis primul birou al companiei in garajul lui Susan Wojcicki in prezent CEO YouTube), de pe Santa Margarita 232, Menlo Park, California, Statele Unite.

Google aniverseaza 20 de ani acest video iti arata cum ne-a schimbat viata

Google iti atrage atentia asupra unui eveniment important: primii 20 de ani. in locul traditional pentru doodle, acum e unul care te introduce intr-un video de bilant. Este foarte usor sa.

Google aniverseaza 20 de ani cu un doodle special

Google aniverseaza ziua de nastere in fiecare an pe 27 septembrie. Astazi, compania marcheaza 20 de ani de existenta si o face cu un doodle special. in acest an, doodle-ul aniversar infatiseaza.

Astazi se implinesc 20 de ani de Google. Cum sa explorezi garajul in care a luat nastere compania, prin intermediul Google Street View

Pe 27 septembrie, Google sarbatoreste 20 de ani de la infiintare, ocazie cu care face apel la nostalgia oamenilor si le pune la dispozitie o calatorie in timp.

Google la 20 de ani - n ce mod se va schimba pagina de cautare si de ce va arata tot mai mult precum retelele sociale

Google va schimba multe la infatisarea paginii de Search in urmatorii ani, insistand pe continut foto si video si incercand sa anticipeze ce vrea utilizatorul, inainte ca el sa caute acel lucru. Treptat, pagina de Search va cuprinde elemente diverse si se va apropia de ce se intampla pe Instagram, Snapchat sau Facebook. Google va lucra mult si la comenzile vocale, pentru ca userii sa poata avea adevarate conversatii cu asistentul vocal. Compania face extrem de multe schimbari in cautare: anul trecut au fost peste 200. 000 de experimente care au dus la peste 2. 400 de schimbari aplicate la algoritmi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )