Libnet.ro
UNICEF

16:15

Poate cea mai proasta parola folosita de oameni in 2018

Playtech Playtech,
Poate cea mai proasta parola folosita de oameni in 2018

Dupa cum ai vazut, cele mai populare parole folosite de oameni in 2018 nu sunt si cele mai istete. Dar poate una din cele mai proaste parole a fost donald. Presedintele Statelor Unite ale. continuă pe Playtech

Solstitiul de iarna 2018. Cand este cea mai scurta zi din an

Sambata, 22 decembrie, este cea mai scurta zi a anului 2018, un eveniment numit solstitiul de iarna, care marcheaza debutul acestui anotimp din punct de vedere astronomic.

Cea mai stupida catastrofa din istoria aviatiei! 70 de oameni au murit dupa ce pilotul a facut pariu ca poate ateriza legat la ochi

In ciuda faptului ca transportul aerian este cea mai sigura modalitate de calatorie de pe Pamant, conform statisticilor, 70 de persoane si-au pierdut vietile pe 20 octombrie 1980, cand un avion Tu-134, care a.

Andrei Nastase: Regimul Plahotniuc-Dodon a capatat cea mai toxica forma pe care o poate avea un stat dictatorial

Liderul PPDA, Andrei Nastase, sustine ca regimul Plahotniuc-Dodon a capatat cea mai toxica forma pe care o poate avea un stat dictatorial, autocratic, mafiot, asta pentru ca fi pus in actiune o masinarie cu care oamenii sunt monitorizati, din ce in ce mai multi urmariti, filati, permanent supravegheati.

Solstitiul de iarna: ce nu stiai despre cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte din an

In noaptea de 21 spre 22 decembrie are loc solstitiul de iarna. Asta inseamna ca iarna abia de acum se instaleaza si urmeaza cele mai reci luni din an. Nu e chiar ceva nou pentru nimeni, de mii de ani se stie ca din decembrie vine iarna, dar, din punct de vedere astronomic, 21 sau [] .

Ce nu stiai despre cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte din an

In noaptea de 21 spre 22 decembrie are loc solstitiul de iarna. Asta inseamna ca iarna abia de acum se instaleaza si urmeaza cele mai reci luni din an. Nu e chiar ceva nou pentru nimeni, de mii de ani se stie ca din decembrie vine iarna, dar, din punct de vedere astronomic, 21 sau [] .

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Parintele Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul este sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste.

Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Chef Sorin Bontea a dezvaluit cea mai buna reteta de sarmale pentru masa de Sarbatori. Ingrediente: 2-3 kg varza acra in functie de cata varza preferati printre sarmalute), 600 g carne.

RETETA DE TOBA DE CASA. Cea mai buna reteta de toba de casa de Craciun

Cu cateva zile inainte de Craciun e timpul sa pregatesti cea mai buna reteta de toba de casa. RETETA DE TOBA DE CASA Timpi de preparare RETETA DE TOBA DE CASA Timp de.

Copiii de pe tot globul sunt in lacrimi...A murit Eddie, cea mai iubita vidra din lume! Un adevarat ambasador al baschetului (VIDEO)

Eddie, cea mai iubita vidra de mare din lume, s-a stins din viata. Animalutul simpatic devenit celebru pentru slam-dunk-urile din anul 2013, a fost eutanasiat, fiind extrem de bolnav, anunta.

Corporate Report Cehia renunta la Huawei. Companiile britanice cu cea mai rapida crestere. UE aloca 1,7 miliarde euro pentru microelectronica. Juul, producator de tigari electronice, va face miliarde dintr-o afacere cu un gigant al tutunului

Huawei este izgonita de oficialitatile din tot mai multe tari * O coalitie monstruoasa de miliarde de dolari!) intre tigarile electronice si cele cu tutun * UE finanteaza cu multi bani microelectronica din tari inteligente, nu din cele care au demolat fabricile de profil * Firmele care stiu sa cupleze tehnologia cu banii si serviciile au cea mai rapida crestere in Marea Britanie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )