Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine este noua cucerire a lui Banel Nicolita. Fostul fotbalist, un adevarat crai dupa divort

Playtech Playtech,
Cine este noua cucerire a lui Banel Nicolita. Fostul fotbalist, un adevarat crai dupa divort

S-a aflat cine este noua cucerire a lui Banel Nicolita. Fostul fotbalist a devenit un adevarat crai dupa divort. Banel Nicolita inscrie gol dupa gol dupa ce s-a lasat de fotbal si a si divortat. Dupa ce a divortat, fotbalistul a devenit un adevarat cuceritor. Banel Nicolita a facut o noua cucerire. Fostul stelist a . continuă pe Playtech

Cine este, de fapt, tanarul soldat din imagine. Acum are o avere de miliarde de euro, il stie toata planeta

La inceputul anilor 2000, de nicaieri, lumea fotbalului britanic era luata cu asalt. Unul din cele mai titrate cluburi britanice avea sa fie cumparat de un necunoscut. Un necunoscut venit din Rusia, dar cu peste 14 miliarde de dolari in conturi. Poza soldatului pe care o puteti vedea aici apartine unuia dintre cei mai importanti .

Cine este, de fapt, prima persoana vaccinata din Romania. S-a intamplat la fel ca in februarie

Astazi este momentul de start al campaniei de vaccinare anti-covid in Romania. Primele 10. 000 de doze de vaccin au inceput sa fie atribuite personalului medical din Romania, aflati in prima linie. Primii vaccinati sunt asistentele si medicii din sistemul de sanatate romanesc. De maine urmeaza sa fie atribuite la nivel national si celorlalte cadre medicale.

Copilul acesta are o avere colosala. Are peste 40.000.000 de euro in conturi. Cine este, de fapt

Copilul din imagine este cunoscut in toate colturile lumii si are peste 40 de milioane de euro in conturi. in momentul in care a fost facuta fotografia, el doar putea visa la celebritate. Acum insa visul lui s-a implinit si se bucura de faima si bani. Are peste 40. 000 de euro in conturi Nu sunt .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )