Libnet.ro
UNICEF

17:46

Florin Salam si-a batut joc de toate regulile din Romania. Petrecere cu zeci de invitati, a fost haos total

Playtech Playtech,
Florin Salam si-a batut joc de toate regulile din Romania. Petrecere cu zeci de invitati, a fost haos total

In plina pandemie de coronavirus, unii se distreaza cat pot de mult, la petreceri fabuloase la care, evident, invita si manelisti celebri, cum ar fi Florin Salam, pentru a le canta. Florin Salam si-a batut joc de toate regulile din Romania Asa a fost si in cazul fostului fotbalist, Marian Aliuta, care, de curand, a . continuă pe Playtech

Ce a facut Florin Salam intr-un magazin din Bucuresti. Toti oamenii l-au vazut asa

Florin Salam a fost surprins de fotoreporterii CanCan intr-un supermarket de langa locuinta sa. Cum au reactionat cei care l-au recunoscut, desi avea masca de protectie? Florin Salam, surprins intr-un magazin din Bucuresti Celebrul cantaret de manele a dat iama intr-unul dintre supermakerturile din zona casei sale, pentru a face o rapida aprovizionare. Clasica paine, .

Un nou cuplu in showbiz. A participat la Puterea Dragostei si acum se iubeste cu un cantaret: e protejatul lui Florin Salam

Daiana, una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei este indragostita, de ceva timp, de o vedeta din lumea manelelor, considerata mana dreapta a lui Florin Salam, nimeni altul decat celebrul Leo de la Kuweit. Un nou cuplu in showbiz Desi a fost tinuta la secret, relatia dintre Daiana de la Puterea Dragostei .

Carantina prelungita la Berceni, in Ilfov Rata de infectare in toate localitatile din jurul Capitalei

Carantina a fost prelungita cu sapte zile, incepand de joi, de la ora 22. 00, in comuna Berceni din judetul Ilfov, unde rata de infectare este de 7,66. Dintre localitatile din jurul Capitalei, cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19 raportat la mia de locuitori este la Otopeni - 9,85, Bragadiru - 9,59 si Voluntari - 8,13.

Si-a dat iubitul in judecata din cel mai ireal motiv. Toate femeile din lume vor aplauda initiativa ei

Sa astepti ca partenerul tau sa isi ia angajamentul poate fi cateodata foarte frustrant. Astfel, o femeie nu a mai putut astepta si a luat masuri extreme dupa ce iubitul ei nu a respectat promisiunea de a se casatori cu ea. Femeie si-a dat iubitul in judecata din cel mai ireal motiv Dupa ce s-a .

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )