Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ionel Ganea face totul pentru bani. Ce a facut cu fosta sotie, de care tocmai a divortat. Nimeni nu credea asa ceva

Playtech Playtech,
Ionel Ganea face totul pentru bani. Ce a facut cu fosta sotie, de care tocmai a divortat. Nimeni nu credea asa ceva

Dupa ce a socat pe toata lumea casatorindu-se cu o alta femeie la doar doua luni de la separarea de fosta sotie, Ionel Ganea uimeste din nou. Se pare ca fostul fotbalist face totul pentru bani. Nimeni nu se astepta la asa ceva. Ionel Ganea s-a aliat cu fosta sotie?! in ciuda carierei sale impresionante . continuă pe Playtech

Anuntul despre casele nationale de pensii care schimba totul pentru pensionari. Violeta Alexandru a decis

Dupa ce a explicat modul in care vor creste veniturile batranilor, Violeta Alexandru a facut anuntul despre casele nationale de pensii care schimba totul pentru pensionari. Iata ce vrea sa faca, de fapt, ministrul Muncii. Violeta Alexandru, anunt despre casele nationale de pensii Daca zilele trecute, explica modul in care vor creste veniturile pensionarilor pana .

Alin Oprea, cea mai frumoasa declaratie pentru iubita lui. Fosta sotie sigur se va infuria

Asteptand divortul de Larisa, Alin Oprea isi traieste la intensitate maxima dragostea cu Medana, noua sa partenera. Artistul nu a uitat ca ea i-a trimis un mesaj plin de emotie atunci cand a fost ziua lui, asadar acesta i-a facut si el o declaratie de dragoste iubitei sale. Alin Oprea, cea mai frumoasa declaratie pentru .

Lidl Romania face asta pentru toti clientii. Ce se intampla de luni in magazine

Lidl Romania, unul dintre cei mai importanti retaileri, a anuntat ce se intampla de luni in magazine. Ofertele de neratat sunt valabile de saptamana viitoare pentru toti clientii fideli. Ce se intampla de luni in magazinele Lidl Romania Cu peste 280 de magazine deschise in toata tara, Lidl Romania a anuntat ce se intampla de .

Presedintele Academiei Romane explica: Sunt socotite degradante si rusinoase notiuni ca negrotei, cioroi. Cuvantul negru nu face parte, pentru moment, din aceeasi categorie

Presedintele Academiri Romane, Ioan-Aurel Pop, a publicat in nume propriu nu in numele insitutiei pe care o reprezeinta)cea mai corecta explicatie despre folosirea si imlipicatiile cuvantului negru in limba romana. Fara a mentiona ca motivatia explicatiei sale a fost cazul de rasism imputat pe plan mondial arbitrului Sebastian Coltescu, argumentele se pot aplicapentru a intelege ca acolo nu a fost vorba despre rasism. Chiar daca a fost catalogat drept rasist in toata lumea fara a intelege nimic din limba romana, Onlinesport. ro considera ca Sebastian Coltescu nu a fost autorul unei afirmatii rasiste, ci a aratat doar lipsa de tact si respect, folosing un limbaj uzual intr-o competitie oficiala in care politica face parte din joc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )