Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sebastian Coltescu, aparat de un fotbalist de culoare in scandalul momentului. Ce a zis

Playtech Playtech,
Sebastian Coltescu, aparat de un fotbalist de culoare in scandalul momentului. Ce a zis

Sebastian Coltescu este atacat din toate directiile dupa scandalul de rasism pe care l-a provocat la Paris. Arbitru de rezerva la partida PSG Basaksehir, Coltescu a folosit expresia ala negru in incercarea de a-l identifica pe Pierre Webo. Intentia era de a-i transmite centralului Hategan ca secundul turcilor trebuia eliminat pentru proteste. Webo a . continuă pe Playtech

Sebastian Coltescu, aparat de John Barnes: Cum altfel putea descrie o persoana neagra?! Micah Richards: Cand chiar e rasism, nu avem cu adevarat o reactie

Arbitrul Sebastian Coltescu a ajuns in centrul unui imens scandal international dupa ce, la meciul dintre Paris Saint Germain si Istanbul Basaksehir, s-a referit la fostul international camerunez Pierre Webo,.

Atacat din toate partile, Sebastian Coltescu si-a gasit si un aliat: E un baiat bun, il cunosc. Sper sa iasa cu fruntea sus din treaba asta

Sebastian Coltescu este atacat din toate partile dupa incidentul considerat rasist de la meciul dintre PSG si Basaksehir. in acest moment dificil al carierei, arbitrul roman si-a gasit si un aliat: E un baiat bun, il cunosc.

CTP, reactie la scandalul unde arbitrul Sebastian Coltescu este acuzat de rasism: A-l acuza de rasism pe acest domn e prea mult si prea nobil pentru persoana lui. E vorba de meltenism, de ghiolbanie!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reactionat la scandalul momentului, in care arbitrul Sebastian Coltescu este acuzat de rasism, dupa ce marti seara, inmeciul PSG Istanbul Basaksehir, din ultima.

Ciprian Marica intervine in scandalul momentului: Si noi am fost facuti tigani

Ciprian Marica nu este de acord cu acuzele de rasism care ii sunt aduse lui Sebastian Coltescu. in opinia fostului jucator din Bundesliga, arbitrul craiovean a gresit in partida PSG Basaksehir, cand l-a numit pe Pierre Webo negrul ala. Dar nu poate fi acuzat ca a avut intentii rasiste. in plus, Marica a amintit .

Mihai Stoica, reactie in scandalul in care e implicat Sebastian Coltescu: Sportivii mari performeaza, nu parasesc terenul. Lezatii astia au mers la vestiare, ca sa apara politicienii cu reactii pe retele

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a reactionat si el la scandalul din Liga Campionilor in care este implicat arbitrul roman Sebastian Coltescu. Stoica a criticat in mod special atitudinea jucatorilor de la.

Scandalul Sebastian Coltescu in presa internationala. Ce scriu jurnalistii straini despre acuzatia de rasism adusa arbitrului roman

Scandalul de la meciul de Liga Campionilor dintreParis Saint-Germain si Istanbul Basaksehir, in care a fost implicat arbitrul Sebastian Coltescu a fost intens dezbatut in presa internationala, marile.

Partidul AUR il apara pe Sebastian Coltescu, in scandalul de rasism: Este o victima a unei campanii agresive de denigrare

Partidul AUR il apara pe Sebastian Coltescu, acuzat de rasism, in cadrul meciului PSG - Istanbul Basaksehir, din UEFA Champions League. Noua formatiune politica a reactionat in online, pe pagina.

EXCLUSIV Arbitrul TAS a explicat ce urmeaza pentru Sebastian Coltescu dupa derapajul rasist. Cand se ia decizia finala

Sebastian Coltescu este atacat din toate directiile dupa scandalul de rasism pe care l-a provocat la Paris. Arbitru de rezerva la partida PSG Basaksehir, Coltescu a folosit expresia ala negru in incercarea de a-l identifica pe Pierre Webo. Intentia era de a-i transmite centralului Hategan ca secundul turcilor trebuia eliminat pentru proteste. Webo a .

Ilie Nastase sare in apararea lui Sebastian Coltescu: Nu e rasism! Daca ei ne spun noua albi, noi cum sa le zicem lor?

Scandalul de la meciul de Liga Campionilor dintreParis Saint-GermainsiIstanbul Basaksehir, in care a fost implicat arbitrul Sebastian Coltescu a starnit numeroase controverse in randul.

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa ce a fost acuzat de rasism. Cum se apara

Sebastian Coltescu a ajuns in centrul unui scandal urias, dupa acuzele de rasism care i-au fost aduse in Champions League. Rezerva pentru Ovidiu Hategan in partida PSG Basaksehir, arbitrul din Craiova a vrut sa indice ca un oficial de pe banca turcilor ar trebui eliminat. Cel vizat era Pierre Webo, pentru identificarea caruia, Coltescu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )