Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cine este, de fapt, tanarul soldat din imagine. Acum are o avere de miliarde de euro, il stie toata planeta

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, tanarul soldat din imagine. Acum are o avere de miliarde de euro, il stie toata planeta

La inceputul anilor 2000, de nicaieri, lumea fotbalului britanic era luata cu asalt. Unul din cele mai titrate cluburi britanice avea sa fie cumparat de un necunoscut. Un necunoscut venit din Rusia, dar cu peste 14 miliarde de dolari in conturi. Poza soldatului pe care o puteti vedea aici apartine unuia dintre cei mai importanti . continuă pe Playtech

Cine este, de fapt, prima persoana vaccinata din Romania. S-a intamplat la fel ca in februarie

Astazi este momentul de start al campaniei de vaccinare anti-covid in Romania. Primele 10. 000 de doze de vaccin au inceput sa fie atribuite personalului medical din Romania, aflati in prima linie. Primii vaccinati sunt asistentele si medicii din sistemul de sanatate romanesc. De maine urmeaza sa fie atribuite la nivel national si celorlalte cadre medicale.

Cine este mama Dianei Sosoaca si cu ce se ocupa. Cele doua seamana leit

Diana Sosoaca este in atentia publicului mai cu seama de cand a intrat in partidul AUR, gruparea politica migrand in Parlament dupa alegerile din 6 decembrie. Interesul s-a mutat din nou pe aceasta dupa ce a inceput sa se prezinte fara masca de protectie pe strada sau in diferite institutii, invocand o adeverinta medicala ca .

Andra are cu cine sa se mandreasca. Vestea primita chiar acum: sigur si Maruta e foarte fericit

Chiar de acest Craciun, fiica Andrei si a lui Catalin Maruta, pe nume Eva, a primit o mare surpriza, iar totul se datoreaza fanilor ei, asa ca totul a fost facut public. Andra are cu cine sa se mandreasca Astfel ca Andra le-a dat o veste foarte buna fanilor ei de Craciun. Fiica acesteia si .

Neverland, fosta resedinta a lui Michael Jackson, a fost vanduta. Care a fost pretul si cine este noul proprietar

Neverland, celebra ferma din California in care a locuit cantaretul Michael Jackson, a fost cumparata de miliardarul Ron Burkle cu suma de 22 de milioane de dolari, mult sub pretul ei initial de vanzare, informeaza AFP si DPA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )