Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dezastru pentru Ianis Hagi: zero barat pe linie. Cum isi pierde Micul Print din valoare

Playtech Playtech,
Dezastru pentru Ianis Hagi: zero barat pe linie. Cum isi pierde Micul Print din valoare

Mostenitorul regelui fotbalului romanesc a cam dat-o in bara. Fanii lui Ianis Hagi sunt dezamagiti de celebrul fotbalist. Acesta reuseste sa impresioneze din ce in ce mai putin, iar suporterii spera ca totul sa fie doar o perioada proasta pentru tanar. Ianis Hagi, taxat de fani in urma evolutiei din ultima perioada Emotii mari pentru . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, zero barat: Cifrele sale de la ultimul meci al nationalei sunt groaznice

Romania intalneste, diseara ora 21. 45, Pro TV), Austria la Ploiesti, in etapa a 4-a din Liga Natiunilor. Din pacate, ce au aratat tricolorii in precedentele doua partide, cu Islanda si cu Norvegia, a redus la minim interesul fanilor pentru aceasta confruntare.

Pericol pentru Ianis Hagi si colegii sai! Pandemia de coronavirus a lovit puternic adversara din urmatorul meci

Ianis Hagi a avut cateva zile de cosmar pana acum la echipa nationala. A avut prestatii modeste in partidele cu Islanda si Norvegia, ba chiar a avut si o declaratie dura la adresa lui Mirel Radoi. Selectionerul l-a folosit destul de putin in cele doua meciuri. A intrat in partea a doua in Islanda, iar .

Raspunsul lui Mirel Radoi pentru Ianis Hagi

Tanarul international a spus dupa 0-4 cu Norvegia ca s-a alergat foarte mult dupa minge si ca astfel jucatorii n-au mai avut energie pentru constructie.

Ianis Hagi, transant cu Mirel Radoi dupa esecul cu Norvegia: Eu vad doar o singura solutie

Ianis Hagi a iesit in fata dupa umilinta pe care nationala Romaniei a suferit-o in Norvegia, scor 0-4. Recunoscut pentru declaratiile echilibrate, starul lui Rangers a lansat o ofensiva neasteptata. A pus mai multa presiune pe Mirel Radoi decat a pus pe fundasii nordici in partida de la Oslo. Ianis i-a indemnat pe jurnalisti sa .

Ianis Hagi, umilit de mari jucatori de fotbal romani: Nu joci nimic si mai si vorbesti, eu cred ca devii penibil

La finalul meciului cu Norvegia, scor 0-4, Ianis Hagi a avut o reactie foarte vehementa la adresa lui Mirel Radoi. Tanarul atacant a taxat tactica aleasa si practic a dat vina pe selectioner pentru esecul drastic din Liga Natiunilor. Doar ca iesirea sa nu a fost deloc apreciata de oamenii importanti din fotbalul romanesc. Mai .

Ianis Hagi pierde echipa tocmai la cel mai important meci pentru Rangers: S-a tinut cont de ultimele evolutii

Ianis Hagi are mari probleme la echipa nationala, dupa doua prestatii modeste si un conflict neasteptat cu Mirel Radoi. Si, mai nou, lucrurile s-ar putea complica si la echipa de club. Tocmai cand pentru Glasgow Rangers urmeaza cel mai important meci al sezonului, derby-ul cu Celtic. Conform footballfancast. com, Steven Gerrard ar fi tentat sa il .

Mirel Radoi il face praf pe Ianis Hagi: Daca da declaratiile astea, sa le si probeze

Mirel Radoi a fost furios la adresa lui Ianis Hagi la conferinta de presa pe care a sustinut-o inaintea partidei cu Austria. Selectionerul l-a atacat frontal pe starul lui Rangers, cel care i-a criticat tactica dupa esecul cu Norvegia, 0-4. Radoi i-a transmis lui Ianis ca va fi nevoit sa isi probeze acuzatiile si i-a .

Atacul lui Ianis Hagi la Mirel Radoi a ajuns si in Marea Britanie! Anuntul facut de scotieni

Nu este liniste la nationala Romaniei, dupa cele doua esecuri suferite de tricolori saptamana trecuta. A fost 1-2 in Islanda, rezultat care a insemnat si ratarea oricarei sanse de a mai ajunge la Euro 2020 competitie care si-a pastrat denumirea oficiala, desi a fost mutata pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Apoi a venit .

Cea mai mare onoare pentru Gheorghe Hagi! A fost inclusv intr-un top magnific, alaturi de Zidane, Pele si Maradona

Gheorghe Hagi este considerat cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. Dar si printre cei mai buni din lume, in toata istoria. Prestigioasa publicatie France Football, cea care acorda Balonul de Aur, a facut un top al celor mai buni fotbalisti din istorie. La capitolul mijlocasi ofensivi, din 20 de jucatori nominalizati, unul este .

Romania Austria 0-1, live stream online in Liga Natiunilor. Golul lui Alibec este anulat pentru ofsaid! Schopf deschide scorul pentru austrieci

Min. 77: Intra Ianis Hagi in locul lui Mitrita. Min. 76: GOL Austria. Schopf inscrie cu un sut la coltul lung, din interiorul careului. Min. 66: Sutul lui Baumgartner este salvat incredibil de Tatarusanu si deviat in bara. Min. 64: Lovitura de cap a lui Schlager trece pe langa poarta. Min. 62: Maxim si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )