Libnet.ro
UNICEF

15:30

Diego Maradona a murit din cauza medicilor? Noile dovezi aparute scot secrete la iveala

Playtech Playtech,
Diego Maradona a murit din cauza medicilor? Noile dovezi aparute scot secrete la iveala

Moartea lui Diego Maradona i-a indurerat pe milioane de iubitori ai fotbalului. Cel mai mare fotbalist din istorie s-a stins din viata miercuri, la varsta de 60 de ani. Autoritatile din Argentina au deschis o ancheta pentru a stabili daca personalul medical se poate face vinovat de ucidere din culpa. Iar primele detalii oferite de . continuă pe Playtech

Digisport: Ancheta in Argentina, dupa ce Diego Maradona a murit. Infirmiera si-a modificat declaratia! Ce s-a intamplat in ziua decesului

Justitia argentiniana a deschis o ancheta, pentru a determina daca a existat neglijenta in cazul decesului lui Diego Maradona. Parchetul incearca sa afle daca legendarul jucator argentinian a primit ingrijirile necesare, scrie news. ro.

O tanara de 19 ani, din Sibiu, a murit din cauza COVID-19

O tanara de 19 ani, din Sibiu, a murit din cauza COVID-19, fiind cel mai tanar dintre pacientii decedati in ultimele 24 de ore.

Ce a patit dupa ce a sfidat total momentul de reculegere in memoria lui Diego Maradona

Imaginea cu Paula Dapena sfidand momentul de reculegere in memoria lui Diego Maradona s-a asezat pe teren cu spatele la oficiala) a devenit viral. Lucrurile nu au ramas insa fara efect, fotbalista povestind ce a patit dupa acest episod.

Presa: Inima lui Diego Maradona cantarea dublu decat una normala

Medicii legisti au stabilit la autopsia corpului fostului fotbalist Diego Maradona ca inima acestuia cantarea 500 de grame, dublu decat normal, informeaza marca. com.

Moartea lui Diego Maradona putea fi evitata: A cazut si s-a lovit la cap. Daca ar fi fost internat, azi Maradona ar fi in viata

Noi dezvaluiri cutremuratoare despre Diego Maradona au ajuns in spatiul public. Dupa ce infirmiera care il supravegehea a fost acuzata ca a mintit in declaratia procurorilor, avocatul familieia vorbit i.

Ce medicamente lua Diego Maradona. Lista e socanta, mai ceva ca a lui Michael Jackson

Moartea lui Diego Maradona i-a indurerat pe milioane de iubitori ai fotbalului. Cel mai mare fotbalist din istorie s-a stins din viata miercuri, la varsta de 60 de ani. Autoritatile din Argentina au deschis o ancheta pentru a stabili daca personalul medical se poate face vinovat de ucidere din culpa. Iar primele detalii oferite de .

EXCLUSIV Clipe grele pentru Diego Maradona la un meci cu Romania. Ce a patit fotbalistul: Nu a mai rezistat, a dat cu pumnul in masa

Disparitia fulgeratoare a lui Diego Armando Maradona a produs un soc mondial. Iubitorii fotbalului, de la chibiti la fanatici, s-au inchinat in fata zeului, au varsat lacrimi si au adus prinosuri, au stors amintiri sau au vituperat memoria celui care a incantat pe terenul de fotbal, insa, de multe ori, a dezamagit in afara gazonului.

Ancheta in Argentina - A existat neglijenta in cazul mortii lui Diego Maradona?

Justitia argentiniana a deschis o ancheta pentru a determina daca a existat neglijenta in cazul decesului lui Diego Maradona. Parchetul incearca sa afle daca fostul jucator a primit ingrijirile necesare.

Au postat pe net imagini cu trupul neinsufletit al lui Diego Maradona, iar acum au primit amenintari cu moartea

Fotografii in care trei persoane apar langa sicriul deschis in care se afla trupul neinsufletit al lui Diego Maradona s-au viralizat pe internet, iar cei care au facut acest gest au primit amenintari cu moartea.

Barbatul care a primit 1 an de inchisoare din cauza Andreei Esca. Ce secret a vrut sa divulge despre ea

Un angajat al unei banci din Suceava a fost condamnat la un an inchisoare cu suspendare, dar si o amenda penala de 5000 de lei, dupa ce a incercat sa-i divulge salariul Andreei Esca. Barbatul care a primit 1 an de inchisoare din cauza Andreei Esca Astfel ca Ciprian Ionut Enciu a contactat mai multe .

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )