Libnet.ro
UNICEF

01:05

Drama pe care o traieste un mare fotbalist: Nu mai mananca aproape deloc, are momente rare de luciditate

Playtech Playtech,
Drama pe care o traieste un mare fotbalist: Nu mai mananca aproape deloc, are momente rare de luciditate

Gerd Muller, unul dintre cei mai buni atacanti din istoria fotbalului, implineste marti 75 de ani. Pentru fostul international german si familia acestuia, aniversarea este una trista. Sufera de dementa de aproximativ cinci ani, iar boala a avansat foarte mult in ultima perioada. Este internat intr-un azil pentru batrani, iar starea sa este una foarte . continuă pe Playtech

Drama unui mare campion la implinirea a 75 de ani: Nu mai mananca aproape deloc, are momente rare de luciditate

A speriat apararile adverse sezoane la rand, fiind unul dintre cei mai importanti marcatori ai perioadei sale de activitate. Marti implineste 75 de ani, dar aniversarea este una trista. Nu mai mananca aproape deloc, are momente rare de luciditate, a povestit sotia, citata de Bild. Gerd Muller se stinge incet pe un pat dintr-un azil de batrani.

Ministrul Muncii a intervenit in cazul femeii de 76 de ani care traieste singura cu o pensie de 15 lei. Violeta Alexandru a constatat ca nu i-a fost actualizata pensia de urmas: imi cer scuze, doamna!

Cazul femeii de 76 de ani din comuna Ceru Bacainti, judetul Alba, care trieste singura, intr-un catun de munte, cu pensie de doar 15 lei pe luna a atras atentia ministrului Muncii, Violeta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )