Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ianis Hagi, aparat de o emblema a fotbalului: Dumnezeule! De ce-l criticati?! E o nebunie!

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, aparat de o emblema a fotbalului: Dumnezeule! De ce-l criticati?! E o nebunie!

Fostul fotbalist, Gica Popescu in varsta de 53 de ani, considera injuste criticile primite de fiul lui Gica Hagi, Ianis Hagi, mijlocasul ofensiv a lui Rangers, dupa prestatiile acestuia sub tricolor. Legenda fotbalului romanesc i-a luat apararea lui Ianis Hagi Marti, Romania a facut egal cu Danemarca la Ploiesti, 1-1, iar Ianis a fost integralist. continuă pe Playtech

Ianis Hagi, laudat in presa internationala. Ce a facut de a ajuns sa fie felicitat de toti

Jurnalistii scotieni au fost impresionati de modul in care a decurs un antrenament al lui Ianis Hagi la nationala de tineret a Romaniei. Fotbalistul lui Glasgow Rangers a exersat executarea loviturilor libere, alaturi de Adrian Mutu. Au fost sfaturi foarte interesante pe care Ianis le-a primit de la Briliant legate de lovirea mingii. Ianis a .

Problema care pune in pericol cariera lui Ianis Hagi: E zero la acest capitol

Ianis Hagi traverseaza o perioada deloc favorabila, atat la echipa de club, cat si la nationala. Steven Gerrard l-a lasat pe banca de rezerve la ultimele meciuri ale lui Glagow Rangers. Iar Mirel Radoi l-a retrogradat la echipa nationala de tineret. Mai mult, Hagi jr. nu a impresionat nici in remiza cu Danemarca, partida care .

Ianis Hagi, urmarit de scotieni in meciul Romaniei U21. Ce au observat jurnalistii britanici: au facut anuntul

Ianis Hagi a fost integralist in Romania U21 Danemarca U21 1-1, partida care a asigurat prezenta tricolorilor mici la Euro 2021. Iar jurnalistii din Scotia au fost cu ochii pe tot ceea ce a facut starul lui Glasgow Rangers la Ploiesti. Au fost uimiti de modul in care au pregatit Mutu si Ianis loviturile .

Ce a spus Adi Mutu despre Ianis Hagi, dupa antrenament. Oare va accepta provocarea?

Romania U21 joaca marti de la ora 20:30, cu selectionata similara a Danemarcei. Este o partida decisiva pentru calificarea la Euro 2021, iar victoria este singurul rezultat care ii ajuta pe tricolori. Adrian Mutu a primit ajutor de la nationala lui Radoi, iar Ianis Hagi va fi pe teren in aceasta seara. Fotbalistul lui Rangers .

Gica Popescu sare in apararea lui Ianis Hagi: Atata lume e pusa pe el

Presedinte la FC Viitorul, Gica Popescu il apara pe Ianis Hagi dupa criticile primite de acesta ca urmare a prestatiilor mai putin satisfacatoare de la echipa nationala.

Pericol pentru Ianis Hagi! Suspendari record la Rangers pentru nerespecarea regulilor Covid-19

Glasgow Rangers traverseaza o perioada excelenta, atat in campionat, cat si in Europa League. Este deja favorita la titlu, in fata rivalei Celtic, si nu a pierdut in grupa de Europa League. Calificarea in primavara europeana este aproape rezolvata. Dar pauza provocata de meciurile echipelor nationale a adus o veste proasta pentru Steven Gerrard. Doi .

Ianis Hagi, corigent si la U21: Doi fosti internationali au explicat ce il trage in jos

Trimis la tineret, dupa prestatiile slabe, in nota echipei, de la prima reprezentativa, Ianis Hagi a luat tricoul cu numarul 10 in meciul de la Ploiesti, cu Danemarca U21 1-1).

Reactia lui Ianis Hagi dupa calificarea la un nou turneu final

Ianis Hagi a fost integralist pentru nationala de tineret in meciul cu Danemarca 1-1), meci care ne-a adus calificarea la Campionatul Europeand sub 21 ani din 2021.

Ianis Hagi isi vede visul cu ochii la nationala

Fiul fostului mare international Gheorghe Hagi va evolua cu numarul zece pe tricou in meciul cu Danemarca de marti seara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )