Libnet.ro
UNICEF

21:32

Ianis Hagi, mesaj manifest pentru un roman necunoscut. Performanta incredibila a unui sportiv

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, mesaj manifest pentru un roman necunoscut. Performanta incredibila a unui sportiv

Ianis Hagi, celebrul fotbalist si fiu al lui Gica Hagi, a postat pe contul sau de socializare Facebook un mesaj manifest pentru a sustine un sportiv roman. Ianis Hagi, mesaj manifest pentru un roman necunoscut Ianis Hagi a devenit unul dintre cele mai sonore nume in lumea fotbalului. in varsta de 22 de ani, mijlocasul . continuă pe Playtech

DigiSport: Ianis Hagi, gata sa infrunte Liverpool in optimile UCL! Motivul pentru care Leipzig forteaza transferul romanului

Ianis Hagi ar putea face din nou pasul la o echipa din UEFA Champions League - RB Leipzig si-a reinnoit interesul pentru mijlocasul roman.

Ianis Hagi, pe prima pagina in Scotia. Declaratiile controversate care l-au pus acolo

Familia Hagi are motive sa fie foarte mandra de reusitele lui Ianis. Tanarul a atras atentia suporterilor dupa ultimele declaratii care l-au adus chiar pe prima pagina in presa din Scotia. Ce a spus acesta si ce spune Gica Popescu despre cele auzite? Ianis Hagi, pe prima pagina in Scotia dupa cateva declaratii controversate Ianis .

Cum a ratat Ianis Hagi 15 milioane de euro. Banii, pierduti din cauza tatalui sau

Dupa un sezon de mare succes la Glasgow Rangers, echipa din Scotia, s-a aflat cum a ratat Ianis Hagi un contract de 15 milioane de euro. Mai mult, banii au fost pierduti din cauza tatalui sau. Ianis Hagi a pierdut 15 milioane de euro Fiind considerat unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )