Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ianis Hagi a spus, in sfarsit, adevarul despre relatia cu tatal sau. Ce i-a facut Gica, inca de mic

Playtech Playtech,
Ianis Hagi a spus, in sfarsit, adevarul despre relatia cu tatal sau. Ce i-a facut Gica, inca de mic

Ianis Hagi a povestit despre copilaria sa si despre cum l-a educat tatal sau in acest spirit de castigator. Cum a fost relatia dintre regele fotbalului romanesc si propriul fiu? Ce ii facea Gica atunci cand era doar un copil? Ianis Hagi, despre copilarie. Ce i-a facut tatal sau cand era inca mic? Ianis nu . continuă pe Playtech

Ce a indraznit sa spuna Ianis Hagi despre Simona Halep, numarul 2 WTA!

Ianis Hagi, fiul lui Gica Hagi, are un sezon bun in Scotia, alaturi de Rangers. Astfel, mijlocasul ofensiv si-a trecut in cont si o noua pasa decisiva, la golul de 2-0 reusit de Brandon Baker, care a stabilit scorul final, in meciul pe care Ranges l-a castigat contra Ross County. Ce a indraznit sa spuna .

Surpriza pentru Ianis Hagi, dupa evolutia cu Galatasaray. Ce nota a primit romanul: A alergat pana la epuizare

In minutul 52 a partidei cu Galatasaray, septarul lui Rangers a dat o pasa decisiva pentru Scott Arfield, iar fostul mijlocas din Premier League a deschis scorul. Surpriza pentru Ianis Hagi, dupa evolutia cu Galatasaray Ianis Hagi a primit nota 8 de la The Scottish Sun. Doar un titular a lui Rangers a primit o .

DigiSport: Ianis Hagi si-a aratat clasa inca o data: romanul a impresionat iar la Rangers, desi a jucat doar 25 de minute

Rangers a castigat, scor 2-0, meciul cu Ross County, din etapa a zecea a primei ligi din Scotia. Ianis Hagi a inceput partida de pe banca de rezerve, dar a fost introdus pe teren de Steven Gerrard in minutul 65. Cu doar cateva zeci de secunde inaintea finalului meciului.

Andra Volos de la Puterea Dragostei a dat cartile pe fata. Nu a menajat pe nimeni, a spus tot adevarul

Andra Volos, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, a fost suspectata de internauti ca ar avea o relatie cu Iancu Sterp, dupa ce a fost surprinsa sarutandu-se cu acesta. Primele detalii despre relatia dintre ea si finalistul de la Exatlon. Sa inteleaga toata lumea. Andra Volos de la Puterea Dragostei, lamuriri despre sarutul cu Iancu .

Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie: Stim totul unul despre celalalt

Dupa ce s-a zvonit ca au o poveste de iubire, de cand au lansat o piesa impreuna, iata ca acum Lidia Buble si Crnel Ilie au avut o prima reactie despre ceea ce este intre ei. Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie De cand au lansat o piesa impreuna, in videoclipul careia .

De ce nu o place nimeni pe Meghan Markle, de fapt. Printul Philip a spus adevarul despre sotia lui Harry

Angajatii vechi de la palatul regal o priveau de sus pe Meghan Markle la primele intrevederi si avea chiar si apelative rautacioase pentru ea. Ducesa Dificilescu sau Me-Gain erau doar doua din lista. Dupa ce s-a aflat acest lucru, zvonul cum ca pe sotia Printului Harry nu o place nimeni s-a intarit. Cu detalii si .

Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce a fost batuta de Alex Bodi. A spus tot adevarul

Pentru Bianca Dragusanu ultimele zile nu au fost chiar cele mai bune. Vedeta spunea ca o sa urmeze o serie de dezvaluiri socante, facand aluzie la alte violente din partea lui Alex Bodi. Apoi s-a scris ca acesta a batut-o din nou. Bianca a postat astazi cateva imagini cu o domnisoara pe care o jigneste .

Adevarul despre divortul dintre Ion Tiriac jr si Ileana Lazariuc. Detalii nestiute despre fiul lui Tiriac

Adevarul despre divortul dintre Ion Tiriac JR. si Ileana Lazariuc a iesit la suprafata. De asemenea, s-au aflat detalii nestiute depsre fiul lui Ion Tiriac. De ce a stat Ileana Lazariuc atatia ani cu In Tiriac Jr. Mama artistei a facut dezvaluirea pe care o banuia toata lumea Anastasia Lazariuc ii insufla fiicei ei ca .

Adevarul despre sutele de movile misterioase din nordul tarii. Satenii cred ca sunt locuri blestemate

In judetul Botosani se gasesc sute de movile misterioase. De obicei, acestea se afla in zone inalte ce domina spatiile inconjuratoare. Satenii stiu numeroase legende despre aceste movile si spun ca sunt locurile de veci ale uriasilor din vechime. Specialistii spun insa ca este vorba despre cu totul altceva.

Virgil Musta, adevarul despre cele doua motive care declanseaza moartea tinerilor infectati cu COVID-19, fara cormobiditati

Virgil Musta este medicul din Timisoara care a vindecat printre cei mai multi bolnavi de COVID-19. inca de la inceputul pandemiei, eroul in halat alb, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes a informat cetatenii cu privire la toti pasii care trebuie respectati pentru a evita infectia cu COVID-19. in urma unor decese intalnite .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )