Libnet.ro
UNICEF

20:32

Omul batut de Anamaria Prodan, acuzat de relatii cu lumea interlopa. Un fotbalist rupe tacerea despre Dan Alexa

Playtech Playtech,
Omul batut de Anamaria Prodan, acuzat de relatii cu lumea interlopa. Un fotbalist rupe tacerea despre Dan Alexa

Omul batut de Anamaria Prodan este acum acuzat de relatii cu lumea interlopa. Un fotbalist rupe tacerea despre Dan Alexa. Ce se intampla, cititi in articolul de mai jos. Dan Alexa, acuzat de un fotbalist de-al sau de relatii cu lumea interlopa. Cine este acuzatorul Lumea fotbalului romanesc este in fierbere dupa ce s-a aflat . continuă pe Playtech

Ce viata a dus Anamaria Prodan. Drumul ei de la saracie la bogatie

Anamaria Prodan-Reghecampf s-a nascut pe data de 17 decembrie1972. in prezent aceasta este impresara de fotbal, realizatoare TV si fotomodel. Iata ce viata a dus Anamaria Prodan pana sa ajunga aici si ce drum a parcurs. Ce viata a dus Anamaria Prodan pana sa ajunga celebra Anamaria Prodan, a absolvit liceul Zoia Kosmodemianskaia, profil filologie .

Pe cine a vazut Anamaria Prodan in Dubai. S-a uitat numai la el: E si frumusel, arata bine

Finalul anului 2020 a fost petrecut de Anamaria Prodan si sotul ei in Dubai. Acolo s-au distrat de minune in compania prietenilor si a apropiatilor. Dar fanii impresarei au fost uimiti de o intalnire a acesteia. Pe cine a vazut Anamaria Prodan in Dubai? Veti afla in cele ce urmeaza. Pe cine a vazut Anamaria .

Anamaria Prodan: Nu m-a chemat niciodata asa. Care este numeledin buletinal impresarei

Anamaria Prodan sustine ca in cartea de identitate nu a chemat-o niciodata Prodan. inaintea primei casatorii, pe Anamaria Ionela o chema Tanase.

Anamaria Prodan, schimb de complimente cu un jucator de la CFR: E si frumusel.Cand esti fotbalist, esti altfel FOTO

Anamaria Prodan 48 de ani) si sotul ei, Laurentiu Reghecampf 45 de ani), si-au petrecut finalul de an in Dubai, alaturi de un grup de prieteni. Cunoscuta impresara nu a pierdut ocazia de a-l lauda pe un fotbalist de la CFR Cluj, pe care l-a reintalnit in Emirate.

Dezvaluiri. Anamaria Prodan a recunoscut ca l-a despartit pe Reghecampf de prima sotie. Cat a costat tinuta pe care a purtat-o la emisiunea lui Denise Rifai

Anamaria Prodan a povestit cum a inceput povestea ei de dragoste cu Reghecampf, imediat dupa ce ea a divortat de primul sot, Tiberiu Dumitrescu.

Momente dificile pentru Anamaria Prodan. Fiica ei a fost transportata de urgenta la spital

Sexy impresara, Anamaria Prodan trece prin momente extrem de dificile. Fiica ei, Sarah a ajuns de urgneta pe patul de spital. Tanara a publicat pe retelele de socializare o imagine tulburatoare in care are masca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )