Libnet.ro
UNICEF

23:16

Cele mai bune telefoane care costa maxim 2.000 de lei: cum arata competitia Samsung si Apple in piata telefoanelor ieftine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune telefoane care costa maxim 2.000 de lei: cum arata competitia Samsung si Apple in piata telefoanelor ieftine

Dupa un Black Friday in care varfurile de gama Apple si Samsung au tinut capetele de afis, preturile smartphone-urilor revin la normal, iar telefoanele mai ieftine de 2. 000 de lei 500 dolari) capteaza din nou atentia utilizatorilor care cauta. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune bancuri cu sotii. Nevasta, catre politist: in cazul in care il gasiti pe sotul meu, va rog, spuneti-i ca mama nu mai vine la noi, s-a razgandit!

Relatiile dintre barbati si femei au fost intotdeauna un subiect de discutii care aluneca usor pe panta umorului. De la cat de dificile pot fi femeile, pana la cat de insensibili pot fi barbatii, subiectele pot fi interminabile.

Reactiile tricolorilor mici dupa ce si-au aflat adversarele de la Euro 2019: Avem sansa sa eliminam cele mai bune echipe

Selectionerul Mirel Radoi, prezent la tragerea la sorti de la Bologna, precum si componenti de baza ai nationalei U21 in preliminarii au oferit primele declaratii dupa aflarea adversarilor Romaniei de la turneul final.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

FOTO Catedrala Mantuirii Neamului, fata in fata cu cele mai mari si mai frumoase biserici din lume

Catedrala Mantuirii Neamului este una dintre cele mai mari din lume. Cartile bisericesti sustin ca asa cum invatatura Bisericii trebuie sa stapaneasca sufletele credinciosilor, la fel si lacasul de cult trebuie sa domine imprejurimile. Adevarul prezinta cum arata cele mai mari si cele mai frumoase biserici din lume.

Fostul city manager al Timisoarei, invins in alegerile pentru sefia LPF, vrea sa fie primar intr-una din cele mai bogate comune din Romania

Sorin Dragoi, fost city manager al Timisoarei si candidat pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), ocazie cu care a obtinut un singur vot, se pregateste sa candideze pentru primaria uneia din cele mai bogate comune din Romania.

Istoria unuia dintre cele mai izolate triburi: cum ar fi contribuit experimentul unui britanic la ostilitatea fata de straini

La sfarsitul secolului XIX, un ofiter britanic de marina descria vizita pe o insula izolata din Marea Andaman si intalnirea cu unul dintre cele mai enigmatice triburi de vanatori-culegatori din lume, un grup de oameni timizi, care mancau radacini si broaste testoase si depozitau craniile porcilor salbatici.

Peste 6.000 de burse scolare aprobate de Consiliul Local Galati. Cele mai multe sunt pentru performanta si merit

Proiectul de hotarare a fost promovat de primarul Ionut Pucheanu, fiind aprobat de Cosiliul Local cu o larga majoritate. Un alt proiect vizeaza premiile pentru olimpici. Cele mai mari sume sunt alocate elevilor galateni care obtin medalii la olimpiadele internationale. Cele mai mici sume sunt pentru bursele sociale si de studiu: 46 de lei pe luna.

Tucudean, etalonul Ligii 1 la echipa nationala. Cele mai multe goluri si selectii in 2018

Nu mai putin de 16 jucatori din Liga 1 Betano au evoluat in campania nationalei Romaniei din Liga Natiunilor, iar echipele FCSB, CFR Cluj si U Craiova aduna cele mai multe selectii.

Eurostat: Romnia si Bulgaria, tarile UE cu cele mai mici rate de deces provocat de cancer

1,3 milioane de oameni au murit din cauza cancerului, in anul 2015, in Uniunea Europeana, ceea ce inseamna peste un sfert - 25. 4% - din numarul total al deceselor inregistrate in acel an, arata datele publicate joi de Eurostat. in timp ce Olanda si Slovenia au cele mai mari rate de deces din cauza cancerului peste 30% din totalul deceselor), Romania si Bulgaria sunt printre tarile UE cu cele mai mici rate de decese provocate de cancer Romania mai putin de 20%, iar Bulgaria putin peste 15%).

eMag o comite iar si da-n preturi de zici ca nu-i adevarat. Televizoare si telefoane care doar ca nu-s gratis

EMag zilele acestea continua maratonul reducerilor si pare de neoprit in a oferi preturi mici, mai ales la categorii precum televizoare, telefoane sau electrocasnice. eMag, asa cum ne-a obisnuit dupa Black Friday, continua frenezia reducerilor si, daca vrei sa cumperi ceva util, acum este momentul AICI gasesti cele mai bune produse. Pentru a te [] .

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )