Libnet.ro
UNICEF

23:01

eMAG baga reduceri angro de nici Mos Craciun nu are preturi asa bune

Playtech Playtech,
eMAG baga reduceri angro de nici Mos Craciun nu are preturi asa bune

EMAG a inceput nebunia cumparatorilor de Craciun. Are reduceri aproape la fel de bune ca de Black Friday, iar cadourile tale tocmai si-au gasit un loc de unde sa le cumperi. eMAG a lansat. continuă pe Playtech

Adelina Pestritu si-a dus fetita sa il intalneasca pe Mos Craciun

Adelina Pestritu a fost una din vedetele care si-au dus copiii la un eveniment al Ambasadei Finlandei pentru a-l intalni pe Mos Craciun. Iata cum s-au fotografiat.

Mos Craciun de la Roma va ajunge la copii nevoiasi din Romnia: Faptele bune sunt molipsitoare

O tanara din Arad, Alexandra Timar, a pornit o campanie de ajutorare a copiilor saraci, intitulata Adopta o scrisoare: cei mici ii scriu lui Mos Craciun un mesaj, in care spun ce si-ar dori de sarbatori. Cei care doresc, pot selecta o scrisoare si indeplini dorinta copilului, pregatindu-i un cadou. Campania a depasit granita Romaniei, ajungand in Italia. Aici, cativa romani din Roma s-au mobilizat pentru a trimite cadouri copiilor nevoiasi din tara.

O profesoara le-a spus elevilor de clasa I ca Mos Craciun nu exista! Nu se astepta la ce a urmat

O profesoara din New Jerseya fost concediata dupa ce le-a spus unor elevi de clasa I ca Mos Craciun nu exista. Femeia le-a explicat celor mici ca renii nu zboara, iar elfii, ajutoareleMosului,.

Ela Craciun a facut prima scrisoare video pentru Mos Nicolae si Mos Craciun

Pentru a tine pasul cu tehnologia, copiii de azi fiind conectati in mare parte la internet si telefoane mobile, Ela Craciun a decis ca anul acesta scrisoarea pe care le-o trimite lui Mos Nicolae si lui Mos Craciun sa fie, de fapt, o inregistrare video postata pe YouTube.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2169 seconds )