Libnet.ro
UNICEF

20:17

Protest de amploare al angajatilor Amazon, chiar inainte de Black Friday

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Protest de amploare al angajatilor Amazon, chiar inainte de Black Friday

Mai multi muncitori din Europa ai companiei Amazon au demarat un protest de amploare fata de conditiile grele in care sunt obligati sa lucreze. Acestia ameninta ca protestul lor ar putea afecta activitatea companiei de Black Friday, noteaza Business. continuă pe Wall-Street Ro

Greve la Amazon in Spania, Germania si Marea Britanie de Black Friday

Salariati ai Amazon din Spania, Germania si Marea Britanie au intrat in greva vineri - ziua super-reducerilor de Black Friday -, cerand conditii de munca mai bune, insa gigantul vanzarilor online minimalizeaza amploarea acestui conflict de munca, relateaza AFP.

Black Friday: cafea premium, de la Nespresso. Si-un strop de responsabilitate!

Viata de zi cu zi este despre alegeri intelepte, nu despre decizii luate sub impulsul unei miscari colective, a unui trend sau a unei reduceri. Iar de Black Friday, in aceste zile de vanatoare dupa pretul cel mai mic sau dupa reducerea cea mai mare, ar trebui sa ne oprim putin si sa ne gandim si ce se afla dincolo de bulina cu pret vechi pret nou de pe un site.

eMAG.ro, vanzari de 460 de milioane de lei de Black Friday 2018

Ziua de Black Friday 2018 a adus 9,5 milioane de vizite pe site-ul eMAG si produse comandate in valoare de 460 de milioane lei, reprezentand o crestere de 28% raportata la editia de anul trecut.

La Sensodays ai Black Friday international branduri in exclusivitate si produse premium de 5* la pret de 3*

Cand majoritatea magazinelor anunta finalul perioadei de reduceri, Sensodays continua campania de Black Friday si intre 23 si 25 noiembrie 2018.

Black Friday 2018: Romnii au cumparat cu 30% mai mult fata de anul trecut

Evenimentul de cumparaturi Black Friday de anul acesta s-a incheiat cu o crestere de 30% fata de 2017. Promotii de Black Friday au avut peste 5000 de magazine online, arata Asociatia Magazinelor Online. Cele mai cumparate produse.

Romanii au cheltuit SUME ENORME pe cumparaturi online de Black Friday

Romanii au facut cumparaturi online de peste un miliard de lei, intre 16 si 18 noiembrie, in campania de reduceri Black Friday din acest an, potrivit Agerpres. Black Weekend a generat in sistemul PayU.

Oferta incredibila de Black Friday: Cumperi azi si mori cand vrei!

O firma de pompe funebre din Milano isi promoveaza reducerile impresionante la sicrie, de Black Friday, prin sloganul Cumperi azi si mori cand vrei. Cea mai mare reducere facuta de firma este pentru.

Black Friday si in muzica. Care sunt ofertele si de unde pot fi achizitionate biletele

Pentru prima data in Romania, o retea de ticketing din Romania a pus in vanzare bilete la concerte, la pret de Black Friday. Bon Jovi, The Cure, Electric Castle sunt pe lista spectacolelor aflate acum la promotie.

Black Friday la Tarom pe toate destinatiile externe. Ce reduceri de preturi ofera compania

Compania aeriana de stat Tarom lanseaza o promotie de Black Friday si ofera reduceri de pret la toate zborurile externe, incepand de vineri.

A cumparat de Black Friday un televizor cu 500 de lei. A avut un soc dupa ce a deschis coletul! Ce a descoperit

O tanara a cumparat de Black Friday un televizor cu 500 de lei, iar cand a deschis coletul a descoperit ca aparatul are ecranul spart. Tanara sustine ca a luat legatura cu firma de unde a cumparat.

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )