Libnet.ro
UNICEF

15:15

Vanzari de 1.500.000 de euro pentru Bonami de Black Friday

Adevărul Adevărul,
Vanzari de 1.500.000 de euro pentru Bonami de Black Friday

Bonami, magazin online specializat in vanzari de mobila si decoratiuni interioare, a inregistrat o crestere cu 75% a vanzarilor in Romania fata de anul trecut, cu ocazia organizarii a doua weekenduri consecutive Black Friday. Vanzarile au atins 230. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Viralul zilei: Doua femei s-au batut ca in filme pentru reducerile de Black Friday! Imagini SOCANTE (VIDEO)

O inregistrare video cu doua femei care se bat intr-un magazin, in vazul tuturor clientilor, face inconjurul internetului. Incidentul a avut loc in contextul in care magazinele din toata lumea au fost luate cu.

Au stat ore la coada sa prinda abonamente la Bodyshape de Black Friday

Situatie fara precedent in industria de fitness din Romania. Zeci de persoane au asteptat, inca de la miezul noptii, la coada, in frig, pentru a prinde promotiile speciale de Black Friday ale cunoscutei sali de fitness din Bucuresti.

Black Friday e ca Mos Craciun. Nu stii daca exista cu adevarat, dar ti doresti sa fie real. De ce nu se vad reducerile de preturi n inflatie

Imi amintesc, aveam 6-7 ani, era decembrie, si il asteptam pe Mos Craciun. Parintii mei cu greu se puteau descurca pentru a ne face cadouri mie si surorii mele. in anii 90, inflatia era de cateva sute la suta, tatal meu abia isi gasise un nou loc de munca, dupa ce a stat luni bune in somaj, iar mama era casnica. Am trait la tara, iar marea bucurie in acea perioada, de Craciun, erau dulciurile, foarte rar avand parte de jucarii. La acea varsta nu eram sigur daca Mos Craciun exista, dar intr-o seara, pe la ora 10, am vazut-o pe mama cu o punga plina de dulciuri pe care o ducea sub brad, molid de fapt, tiptil, sperand sa nu fie vazuta. Asa am aflat cine e Mosul, dar nu i-am stricat surpriza surorii mele mai mici. Asa cum eu asteptam intregul an pe Mos Craciun, le fel asteapta astazi adultii Black Friday. Numai ca, la fel ca in cazul Mosului, nu stii daca exista cu adevarat, dar iti doresti sa fie real.

Greve la Amazon in Spania, Germania si Marea Britanie, de Black Friday

Unii salariati Amazon din Spania, Germania si Marea Britanie au intrat in greva vineri - ziua super-reducerilor de Black Friday -, cerand conditii de munca mai bune, insa gigantul vanzarilor online minimalizeaza amploarea acestui conflict de munca, relateaza AFP, conform news. ro.

Greve de Black Friday la Amazon in Spania, Germania si Marea Britanie

Salariati Amazon in Spania, Germania si Marea Britanie au intrat in greva ieri - ziua super-reducerilor de Black Friday -, cerand conditii de munca mai bune, insa gigantul vanzarilor online minimalizeaza amploarea acestui conflict de munca, relateaza AFP.

PE SCURT TVR - 1 milion de euro pentru recitalurile de la Cerbul de Aur / Pro TV nu a convins statul sa dea bani pentru Las Fierbinti

Televiziunea publica a cheltuit, potrivit Libertatea, un milion de euro pentru recitalurile sustinute la Cerbul de Aur. Tot un milion de euro a incercat si Pro TV sa obtina de la stat pentru sezonul de toamna 2019 al serialului Las Fierbinti, dar, potrivit Profit. ro, nu a reusit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )