Libnet.ro
UNICEF

01:05

iPhone X: disponibilitatea la lansare, afectata in continuare de furnizori

Playtech Playtech,
iPhone X: disponibilitatea la lansare, afectata in continuare de furnizori

IPhone X nu mai are mult pana la lansare, insa smartphone-ul va fi vandut initial intr-un numar relativ limitat, din cauza problemelor de aprovizionare cu componente. iPhone X este un telefon care schimba cursul telefoanelor Apple, aducand o multime de noutati in prim-plan. Tocmai din aceasta cauza exista si probleme pe linia de productie, deoarece []. continuă pe Playtech

Cand politica ajunge in manuale: mai mult patriotism si mai multa religie in scolile din Ungaria, Polonia si Turcia

In Romania continua dezbaterea despre manualele alternative. Cele mai noi reforme in educatie din Ungaria, Polonia si Turcia au o tendinta clara: mai mult patriotism, mai multa religie - si mai putina diversitate.

Motivul pentru care nu e bine sa mancam mai mult de 500 de grame de fructe pe zi: Toata fructoza se duce in ficat dupa care...

Nu e bine sa mancam mai mult de 500 de grame de fructe pe zi. Fructoza oboseste ficatul. Toata lumea stie ca alcoolul e un produs care se metabolizeaza exclusiv in ficat si ca urmare,.

Mai mult de jumatate din statele UE se grabesc sa transpuna directiva MiFID

Mai mult de jumatate din cele 28 de state ale Uniunii Europene inca fac eforturi pentru implementarea directivei MiFID II care vizeaza pietele de instrumente financiare, sporind astfel confuzia din industrie deoarece firmele incearca sa indeplineasca noile reglementari inainte de 3 ianuarie 2018, data intrarii lor in vigoare, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Tarantino, despre acuzatiile de viol si hartuire sexuala la adresa lui Harvey Weinstein: Stiam suficient pentru a face mai mult

Regizorul Quentin Tarantino, bun prieten cu Harvey Weinstein, a recunoscut ca stia de mai multi ani despre o parte din acuzatiile formulate recent la adresa celebrului producator, inclusiv de la fosta sa prietena, Mira Sorvino, care a fost pipaita de mogul, dupa ce aproape 40 de actrite au spus ca au fost violate sau hartuite sexual de acesta, scrie AFP.

Romanii si alti imigranti din Italia produc anual mai mult decat toata economia Ungariei

Huliti in nenumarate randuri in Italia, romanii au un rol cheie in economia acestei tari. Imigrantii produc anual venituri mai mari ca PIB-ul Ungariei. Potrivit unui studiu care.

Producatorii de tomate vor avea mai mult timp la dispozitie pentru valorificarea produselor

Producatorii agricoli care cultiva tomate in spatii protejate, prin program guvernamental, isi vor putea valorifica productia realizata intr-o perioada de timp mai mare, respectiv incepand cu data de 23 octombrie, anunta Guvernul Romaniei prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )