Libnet.ro
UNICEF

16:15

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Playtech Playtech,
Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public . continuă pe Playtech

Gabriela Firea va participa la dezbaterea cu Nicusor Dan daca acesta isi face testul antidrog

Gabriela Firea a scris intr-un mesaj publicat pe Facebook ca participa cu toata dragostea la toate dezbaterile propuse de contracandidati dar doar daca acestia accepta si prezinta doua teste.

Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti. Ce s-a intamplat cu diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti schimba tot ce se stia pana acum despre viitorul primar al Capitalei. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea este una extrem de mica. Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti: Cine va fi urmatorul primar? Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti realizat de cei de la .

Alegeri Locale 2020. Protest masiv impotriva lui Cristian Popescu Piedone: La puscarie, nu la primarie

Momente neplacute pentru candidatul la Primaria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dupa ce sute de oameni s-au adunat sa protesteze impotriva candidaturii acestuia la alegerile locale 2020. Pe langa aceasta lovitura, politicianul se confrunta si cu infectia cu noul coronavirus, fiind diagnosticat cu o zi in urma. Piedone, huiduit de cetateni in ziua judecarii dosarului .

Gabriela Firea: Prietenul lui Nicusor Dan a blocat Podul Ciurel. Miza lor este sa blocheze Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit la Subiectiv despre Podul Ciurel. Aceasta sustie faptul ca prietenul lui Nicusor Dan a blocat proiectul Podul Ciureal timp de 14 ani, din cauza unei case.

Alegeri locale 2020 Nicusor Dan, la HotNews LIVE: Daca ar fi sa dau timpul inapoi, m-as gandi de doua ori daca as interveni in cazul legat de Parcul Oraselul Copiilor E comic ca acuzele vin de la partidul care s-a dus cu presedintele lui la inalta Curte

Daca ar fi sa dea timpul inapoi, Nicusor Dan spune ca s-ar gandi de doua ori daca ar interveni in cazul privind Parcul Oraselul Copiilor, care a declansat primul scandal mai serios de campanie. Candidatul dreptei spune ca ar face asta, chiar daca principiul in virtutea caruia a actionat a fost unul corect. Probabil ca vazand consecintele mediatice, m-as gandi de doua ori. Din punct de vedere a principiului am actionat corect, a spus el, la HotNewsLIVE, referindu-se la inregistrarea aparuta in spatiul public. Nicusor Dan a afirmat ca se asteapta si la alte atacuri in urmatoarea periada pana la alegeri.

Nicusor Dan prezinta rezultatele unui sondaj care arata ca ar avea 33% dintre intentiile de vot ale bucurestenilor, cu 2,5% mai mult decat Gabriela Firea

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a prezentat, sambata, rezultatele unui sondaj de opinie, din care reiese ca are prima sansa in cursa electorala si.

Nicusor Dan: Este o campanie de minciuna si manipulare. Nu exista niciun om in echipa noastra care sa aiba coronavirus. Este o inconstienta sa minti pe un astfel de subiect (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la pentru functia de primar al Capitalei, cu sustinerea PNL si USR-PLUS, a acuzat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca principala sa contracnadidata, Gabriela Firea, face o.

Nicusor Dan: Pentru nehotarati cred ca este foarte important ca dezbaterea dintre candidatii la Primarie sa aiba loc. Refuzul unei dezbateri inseamna fuga de raspundere din fata bucurestenilor (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei sustinut de PNL si USR-PLUS a anuntat ca o asteapta pe contracandidata sa, Gabriela Firea, la doua dezbateri electorale, una dintre ele la invitatia B1 TV, in.

ALEGERI LOCALE 2020 |Dumitru Boros, bilantul realizarilor dupa patru ani de mandat la Primaria Barlad: Nu as fi putut face nimic de unul singur. Echipa mea si toti cetatenii mi-au fost alaturi

Primarul Municipiului Barlad, avocatul Dumitru Boros, si-a facut un bilant de final de mandat. Realizarile candidatului sustinut de PNL pentru un nou mandat nu sunt deloc putine. Printre acestea se numara.

Alegeri locale 2020. Cum poti vota daca ai febra peste 37,3 grade

Romanii care vor avea febra mai mare de 37,3 grade sau vor prezenta alte simptome specifice infectiei cu noul coronavirus atunci cand vor merge la vot vor putea sa-si exercite dreptul constitutional urmand un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )